OBSDenne side er ikke et udtryk for kirkens officielle gudstjenesteliste.
Kirkens officielle hjemmeside findes på adressen www.mariagerkirke.dk (klik for at gå til kirkens officielle hjemmeside)

Siden her er primært for kirkens korister.

Højmesse - 8. søndag efter trinitatis
Søndag d. 11. august 2019 kl. 10:00

Præst:Jacob Duevang Krogh Rasmussen
Organist:Mikael Ustrup

Salmer:

1. læsning:
For alle, som drives af Guds ånd, er Guds børn.
I har jo ikke fået en ånd, som giver trællekår, så I atter skulle leve i frygt, men I har fået den ånd, som giver barnekår, og i den råber vi: Abba, fader!
Ånden selv vidner sammen med vores ånd om, at vi er Guds børn.
Men når vi er børn, er vi også arvinger, Guds arvinger og Kristi medarvinger, så sandt som vi lider med ham for også at herliggøres med ham.

Evangelium:
Om falske profeter

Tag jer i agt for de falske profeter, der kommer til jer i fåreklæder, men indeni er glubske ulve.

På deres frugter kan I kende dem. Plukker man druer af tjørn eller figner af tidsler?

Sådan bærer ethvert godt træ gode frugter, og det dårlige træ dårlige frugter.

Et godt træ kan ikke bære dårlige frugter, og et dårligt træ kan ikke bære gode frugter.

Ethvert træ, som ikke bærer god frugt, hugges om og kastes i ilden.

I kan altså kende dem på deres frugter.

Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget, men kun den, der gør min himmelske faders vilje.

Kormusik: