Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
4. sommerkoncert søndag d. 30. juli 2000 kl. 19:30 (30 kr.)

Opus 4 Vicki Boeckman og Dorte Lester, fløjter
Viggo Mangor, Lut, Orgel

Barokensemblet OPUS 4 blev dannet i 1987.

Siden da har ensemblet overalt vakt publikums begejstring ved koncerter slotte, ved festivaler, i musikforeninger og kirker landet rundt.

De smukke instrumenter har sammen med musikernes venlige og profesionelle sceneoptræden gjort OPUS 4 til et af de mest populære ensemblet indenfor denne genre.

Med forskellige fløjtetyper samt varierende instrumentkombinationer skaber OPUS 4 altid en afvekslende oh spændende musikoplevelse. Ensemblets CD indspilninger har kun bragt rosende ord fra anmelderne.

Girolamo Frescobaldi (1583-1643)

G. F. Handel (1685-1759)

Giovanni Zamboni (ca. 1717)

G. Ph. Telemann (1681-1767)