Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

2. sommerkoncert søndag d. 19. juli 2001 kl. 19:30 (entre 40 kr.) - Ulrik Spang-Hanssen, orgel

Han har desuden modtaget videregående undervisning af gaston Litaize i Paris, af Jacques van Oortmerssen i Amsterdam og har studeret opførelsespraksis hos Jesper Bøje Christensen i Basel.

Flere indspilninger ventes udgivet i løbet af sommeren.

Udover sine aktiviteter som klassisk organist er han en fremragende og aktiv jazz-musiker.

Heinrich Scheidemann
Canzona i G (overleveret anonymt)
Herr Christ, der einig Gotts Sohn

4 versus
Dietrich Buxtehude
(ca. 1637-1707)
Praeludium og fuga i d-mol  (BuxWV 140)
Herr Christ, der einig Gottes Sohn  (BuxWV 191)
Canzona i d-mol  (BuxWV 168)
Praeludium og fuga i F-dur  (BuxWV 145)
Praeludium [quarti toni]  (BuxWV 152)
Allein Gott in der Höh sei Ehr’  (BWV 662)
  á 2 claviers et pédale / il canto fermo nel soprano
George Friederich Händel
Koncert for orgel og orkester op. 4 nr. 1
transkriberet for orgel solo af Sebastian de Lange og Ulrik Spang-Hanssen

Programnoter . . . . .
Ulrik Spang-Hanssen modtog sin første klaverundervisning i Paris hos en elev af den berømte Alfred Cortot. Han tog i 1978 organisteksamen og debuterede i 1981 som elev domorganist Anders Riber.

Ulrik Spang-Hanssen har givet utallige koncerter i adskillige lande i Europa og har tillige besøgt USA flere gange. Han har for plademærket PAULA indspillet Carl Nielsens Buxtehudes, Hartmanns og Mendelssohns komplette orgelværker. Har medvirket i radio- og TV over det meste af verden, og arbejder i øjeblikket intesivt med romantisk opførelsespraksis, hvilket yderligere har resulteret i indspilninger af værker af Josef Rheinberger. Flere indspilninger ventes udgivet i løbet af sommeren.

Fra 1983 til 1999 var Ulrik Spang-Hanssen organist ved Assens kirke og siden da docent ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Han har givet adskillige mesterkurser i udlandet samt undervist ved flere udenlanske universiteter og musikkonservatorier/akademier.