Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
2. sommerkoncert søndag d. 19. juli 2001 kl. 19:30 (entre 40 kr.) - Ulrik Spang-Hanssen, orgel

Han har desuden modtaget videregående undervisning af gaston Litaize i Paris, af Jacques van Oortmerssen i Amsterdam og har studeret opførelsespraksis hos Jesper Bøje Christensen i Basel.

Flere indspilninger ventes udgivet i løbet af sommeren.

Udover sine aktiviteter som klassisk organist er han en fremragende og aktiv jazz-musiker.

Heinrich Scheidemann
Canzona i G (overleveret anonymt)
Herr Christ, der einig Gotts Sohn

4 versus
Dietrich Buxtehude
(ca. 1637-1707)
Praeludium og fuga i d-mol  (BuxWV 140)
Herr Christ, der einig Gottes Sohn  (BuxWV 191)
Canzona i d-mol  (BuxWV 168)
Praeludium og fuga i F-dur  (BuxWV 145)
Praeludium [quarti toni]  (BuxWV 152)
Allein Gott in der Höh sei Ehr’  (BWV 662)
  á 2 claviers et pédale / il canto fermo nel soprano
George Friederich Händel
Koncert for orgel og orkester op. 4 nr. 1
transkriberet for orgel solo af Sebastian de Lange og Ulrik Spang-Hanssen

Programnoter . . . . .
Ulrik Spang-Hanssen modtog sin første klaverundervisning i Paris hos en elev af den berømte Alfred Cortot. Han tog i 1978 organisteksamen og debuterede i 1981 som elev domorganist Anders Riber.

Ulrik Spang-Hanssen har givet utallige koncerter i adskillige lande i Europa og har tillige besøgt USA flere gange. Han har for plademærket PAULA indspillet Carl Nielsens Buxtehudes, Hartmanns og Mendelssohns komplette orgelværker. Har medvirket i radio- og TV over det meste af verden, og arbejder i øjeblikket intesivt med romantisk opførelsespraksis, hvilket yderligere har resulteret i indspilninger af værker af Josef Rheinberger. Flere indspilninger ventes udgivet i løbet af sommeren.

Fra 1983 til 1999 var Ulrik Spang-Hanssen organist ved Assens kirke og siden da docent ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Han har givet adskillige mesterkurser i udlandet samt undervist ved flere udenlanske universiteter og musikkonservatorier/akademier.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023