Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Randers Kammerorkester- Lørdag d. 19. januar 2002 kl. 13:00

Randers Kammerorkester

Dirigent: David Riddle

45 minutters let musik af:

W.A. Mozart, Edouard Lalo & Erland von Koch

Programmet annonceres

Koncert med Randers Kammerorkester.
Igen i år får Mariager Kirke lejlighed til at huse Randers Kammerorkester til en let uformel koncert.
Lørdag d. 19. januar kl. 13:00 spiller orkestret en let koncert med musik af bl.a. Mozart og Edouard Lalo.
Programmet annonceres undervejs, og koncerten tager ca. 45. minutter.
Lad Cd-afspilleren hvile og benyt lørdag til et kig forbi Mariager kirke og hør levende musik spillet af levende musikere.
Der er gratis adgang til koncerten.