Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Randers Kammerorkester- Lørdag d. 19. januar 2002 kl. 13:00

Randers Kammerorkester

Dirigent: David Riddle

45 minutters let musik af:

W.A. Mozart, Edouard Lalo & Erland von Koch

Programmet annonceres

Koncert med Randers Kammerorkester.
Igen i år får Mariager Kirke lejlighed til at huse Randers Kammerorkester til en let uformel koncert.
Lørdag d. 19. januar kl. 13:00 spiller orkestret en let koncert med musik af bl.a. Mozart og Edouard Lalo.
Programmet annonceres undervejs, og koncerten tager ca. 45. minutter.
Lad Cd-afspilleren hvile og benyt lørdag til et kig forbi Mariager kirke og hør levende musik spillet af levende musikere.
Der er gratis adgang til koncerten.