Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Koncert søndag d. 23. februar 2003 kl. 14:00 (gratis adgang)

Rita Jacobsen, sopran

Mikael Ustrup, orgel

Johann Sebastian Bach (1685-1750)

John Stanley (1712-1786)

George Friedrich Händel  (1685-1759)

Joseph Haydn (1732-1809)

John Stanley

Danske salmer

Felix Mendelssohn-Bartholdy (1809-1847)

Præludium i C-dur BWV 545,1

Et exultavit (fra magnificat)

Voluntary nr. 6,1

How beautiful are ethe Feet (fra Messias)
I know that my Redeemer Liveth (fra Messias)

Trio i C-dur BWV 545,2

Nun beut die Flur (fra Skabelsen)

Voluntary nr. 6,2

Dagen går med raske fjed
Der står et slot i vesterled
Jeg lægger mig trygt til ro
Lær mig, nattens stjerne
Bliv hos os når dagen hælder

Fuga i C-dur BWV 545,3

Now the Lord, he Guides (fra Elias)

Ved koncerten i Mariager Kirke søndag d. 23. februar kl. 14:00, er det en lokal sanger der synger. Rita Jacobsen har gået til sang hos Kirsten Dolberg i mange år, og giver ved denne koncerte prøver på sin kunnen.
Hun akkompagneres af Mariager Kirkes organist Mikael ustrup, og på programmet er arier af bl.a. Bach, Händel og Menddelssohn samt en buket danske salmer primært Weyse/Ingemann.
Giv CD’en en pause – gå en tur i byen og kig indenfor i kirken til en lille eftermiddagskoncert!