Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Musik fra Birgittas bønnebog - søndag d. 11. maj 2003 kl. 14:00

Det danske Hildegard Ensemble synger musik fra det Helleige Birgittas bønnebog.

Koncerten indledes med et foredrag om musikken i de Birgittinske klostre.

Historiske toner i Mariager Kirke.

En sjælden gang er der anledning til et ekstraordinært tiltag.
I år er det 700 siden Den Hellige Birgitta blev født.
Uden den hende ingen kloster i Mariager. Uden klostret i Mariager ingen monumental kirke i dag.
Søndag d. 11. maj kl. 14:00 bliver der mulighed for at høre om og lytte til musikken, som den har lydt i klostret i Mariager for 500 år siden.
Det danske Hildegard Ensemble har netop færdiggjort arbejdet med for første gang at indspille den musik, som Birgitta selv har ønsket skulle lyde i hendes klosterorden.
I bogen ”Cantus Soronum”, som betyder søstrenes sang, er samlet de sange, som har været benyttet ved klosterordenenes tidebønner og koncerten er uddrag denne samling.
Inden koncerten vil der være et kort foredrag hvor Jette Thomsen, Hildegard Ensemblets leder og stifter, fortæller om Birgittas musik – dens tilblivelse og brug.
Mellem foredrag og koncert vil der være et lille traktement, som forhåbentlig kan nydes i dejligt vejr inden musikkken vil lyde og minde om en lang historisk tradition.
Der er gratis adgang til både foredrag og koncert og begge dele arrangeres i samarbejde med Mariager Birgitta-forening.