Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

følger
1. sommerkoncert torsdag d. 11. aug. 2005 kl. 19:30 - Korkoncert med kammerkoret Akolada fra Polen (40 kr.)
Kammerkoret Akolada blev grundlagt i Bydgoszcz i Polen i oktober 2002.
Siden da har koret givet mange koncerter.

I 2003 deltog koret begyndte koret at deltage i korkonkurrencer og i oktober 2004 vandt koret første pris ved korkonkurrencen for religiøs musik i Rumia for ganske kort tid efter at vinde 2. prisen i konkurrencen: All-Poland Choir Contest.

Korets dirigent Renata Szerafin-Wojtowicz er født i 1970 i Lublin, hvor hun begyndte at studere violin.
I 1994 tog hun eksamen som dirigent.
Hun har dirigeret mange kor i forskellige genrer.
Hun er blevet hædret ved korkonkurrencer som bedste dirigent.
Med sine kor har jun deltaget i koncerter og konkurrencer over det meste af europa.

G.M. Durighello

Kyrie

Signore delle cime

Swing low, Sweet Chariot

Præludium og fuga i G-dur BWV 550 (orgel)

(arr: Anders Öhrwahl): Gavotte

Amor, per tua merce

Tempus

A man lives only 70 years

Stand up, my dear

pragna ocki

Ved sommerens første koncert torsdag d. 11. august kl. 19:30 får vi besøg fra Polen.
Kammerkoret Akolada, deltager i den følgende weekend i den internationale korkonkurrence i Randers, og i forbindelse med konkurrencen, giver nogle af korene koncerter i kirker i og omkring Randers.
Det er krævende at synge til korkonkurrencer, så det er et toptrimmet kor vi får at høre ved koncerten.
Programmet består både af kirkeligt og verdsligt repertoire.