Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Fuks Landskor søndag d. 4. februar 2007 kl. 16:00 (gratis)

Om landskoret FUKs landskor blev dannet i februar 2003, hvor 24 medlemmer i alderen 12-20 år blev udvalgt ved auditions i hele landet. Folkekirkens Ungdomskor

FUK er en landsorganisation af drenge-, pige-og ungdomskor, som har deres virke ved en af landets kirker eller har kirkemusik som hoved interesse . Koret er etableret med det formål at repræsentere FUK og kirkelig ligestemmig kormusik ved passendelejligheder, turnere i og udenfor Danmark, indspille cd´er og i det hele taget være en spydspids for den ligestemmige kormusik i Folkekirken og i dansk musikliv

Koret debuterede 25. maj 2003.
Koret har i sin kortelevetid markeret sig med koncerter et bemærkelsesværdigt højt niveau i Danmark.
I 2004 var koret inviteret til at synge på Nordisk Kirkemusik Symposium i Århus og opnåede rosende anmeldelser afmusikkritikerne for deres optræden. I marts 2005 var koret inviteret til at uropføre nye, danske korværker på Holmeboe-festival’en i Horsens, og i april 2005 opnåede koret placering i kategori A (1. pris) ved International Youth Choir festival i Kalundborg.

I sommeren 2005 turnerer koret på Bornholm og i Nordsjælland, med en lille optræden-afstikker til Tivoli undervejs! Korets arbejdsform er på grund af den geografiske spredningtemmelig "web-orienteret":

Det påhviler nemlig den enkelte sanger at forberede den grundlæggende indstudering af musikken på egen hånd. Alligevel lyser korets glæde ved at mødes og synge sammen igennemalle praktiske besværligheder – så Landskoret udfører sit hverv som spydspids for FUK med nutidig entusiasme! Landskoret er et tilbud til de dygtigste korsangere blandt FUKs medlemskor om nye og storeudfordringer, uddannelse og udvikling.

På den måde er det både attraktivt for den enkelte sanger at blive udtaget til Landskoret – og det er samtidig attraktivt for hjemkoret at få et kormedlem med i Landskoret, dels pågrund af korsangerens styrkede færdigheder og dels på grund af muligheden for at "udskyde pensionsalderen" og fastholde interessen og tilknytningen til hjemkoret for mange ældre korsangere, som måske ellerssavnede udfordringer.

Koret er stadigt nyt og ungt, men Landskoret vil blive en vigtig brik i FUKs samlede arbejde med talentudvikling blandt korsangerne og efteruddannelse af korledere.

Sangerne udvælges ved audition og kommer fra hele landet.