Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Rasmus Lyberth tirsdag d. 1. april kl. 19:30 (pris 125 kr.)
Rasmus Lyberth
Lyt med hjertet og hør isbjergene knage.

Hans stemmepragt og hans musik har en nerve, som ganske enkelt er unik.

Med sig har han Christian Søgård harmonika.

Rasmus Lyberth introducerer sine sange med varme og humor, og fatter han om guitaren og synger sig, med sin stærke melodiøse stemme, lige ind i hjertet folk.

Skønt teksterne er grønlandsk, løfter Rasmus med sin stemme og sit intense nærvær ubesværet publikum over de sproglige barrierer, ingen har svært ved at følge hverken ørnens himmelflugt, stormens susen eller kærligheden til et elsket barn.

Rasmus Lyberth vandt 2 priser ved Danish Musich Adward 2007 / Folk.

Lyt med hjertet og hør isbjergene knage. Det er en anderledes og betagende oplevelse at høre Rasmus synge sine grønlandske sange. Hans stemmepragt og hans musik har en nerve, som ganske enkelt er unik. Glæd jer til at høre denne fantastiske kunstner i Mariager Kirkes dejlige kirkerum. Med sig har han Christian Søgård på harmonika.
Rasmus Lyberth introducerer sine sange med varme og humor, og så fatter han om guitaren og synger sig, med sin stærke melodiøse stemme, lige ind i hjertet på folk. Skønt teksterne er på grønlandsk, løfter Rasmus med sin stemme og sit intense nærvær ubesværet publikum over de sproglige barrierer, så ingen har svært ved at følge hverken ørnens himmelflugt, stormens susen eller kærligheden til et elsket barn.
Rasmus Lyberth vandt 2 priser ved Danish Musich Adward 2007 / Folk.