Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Rasmus Lyberth tirsdag d. 1. april kl. 19:30 (pris 125 kr.)

Rasmus Lyberth
Lyt med hjertet og hør isbjergene knage.

Hans stemmepragt og hans musik har en nerve, som ganske enkelt er unik.

Med sig har han Christian Søgård harmonika.

Rasmus Lyberth introducerer sine sange med varme og humor, og fatter han om guitaren og synger sig, med sin stærke melodiøse stemme, lige ind i hjertet folk.

Skønt teksterne er grønlandsk, løfter Rasmus med sin stemme og sit intense nærvær ubesværet publikum over de sproglige barrierer, ingen har svært ved at følge hverken ørnens himmelflugt, stormens susen eller kærligheden til et elsket barn.

Rasmus Lyberth vandt 2 priser ved Danish Musich Adward 2007 / Folk.

Lyt med hjertet og hør isbjergene knage. Det er en anderledes og betagende oplevelse at høre Rasmus synge sine grønlandske sange. Hans stemmepragt og hans musik har en nerve, som ganske enkelt er unik. Glæd jer til at høre denne fantastiske kunstner i Mariager Kirkes dejlige kirkerum. Med sig har han Christian Søgård på harmonika.
Rasmus Lyberth introducerer sine sange med varme og humor, og så fatter han om guitaren og synger sig, med sin stærke melodiøse stemme, lige ind i hjertet på folk. Skønt teksterne er på grønlandsk, løfter Rasmus med sin stemme og sit intense nærvær ubesværet publikum over de sproglige barrierer, så ingen har svært ved at følge hverken ørnens himmelflugt, stormens susen eller kærligheden til et elsket barn.
Rasmus Lyberth vandt 2 priser ved Danish Musich Adward 2007 / Folk.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023