Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

4. Sommerkoncert: Orgel for 4 hænder og 4 fødder - søn d. 24. aug kl. 19:30
Organisterne Peter Sloth og Søren Rasmussen deler orgelbænkens bredde.

John Rutter (f.1945)

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)

Mads Høck

Lise-Lotte Kunkel (f. 1975)

Bo Grønbech:

Gustav Merkel (1827-1885)

Variations on a Easter Theme  (1983)
O Filii et Filiae

Fra symfoni nr. 40: K550
1. sats Molto allegro

Morgenstund har guld i mund

The right Combination (2006):
  Prelude
  Über Komm, Heil’ger Geist mit deiner Kraft
  Und Geist, du Tröster mein
  Über Morgenglanz der Ewigkeit
  Und Nun jauzhet dem Herren, alle Welt
  Introduction und dobbeltfuge
  Über O Jesu Christe, wahres Licht
  Und Zieh an die Macht, du Arm des Herrn

Nu blomstertiden kommer
I al sin glans nu stråler solen

Sonate i d-moll   Opus 30 (1858)
  Allegro moderato
  Adagio
  Allegro con fuoco
  Fuga

Ved aftenens koncert bliver der en sjælden lejlighed til at opleve kirkens orgel udsat for 4 hænder og fire fødder.
Peter Sloth Andersen og Søren Rasmussen har gennem de seneste fi re år dyrket denne sjældne genre inden for orgelmusikken.
Kombinationen af to tætsiddende organister på samme orgelbænk, giver især muligheden for at kunne spille transkriptioner for orgel, som normalt ikke kendes i denne sammenhæng.
Aftenens program er en bred buket af orgelmusik fra fl ere tidsaldre.
Der bliver musik af bl.a. Mozart, John Rutter, Liselotte Kungel og Gustav Merkel.
Peter Sloth Andersen er organist ved Vejgaard kirke i Aalborg. Han underviser desuden i faget orgel ved Vestervig Kirkemusikskoles afdeling i Aalborg.
Søren Rasmussen er organist ved Abildgård kirke i Frederikshavn og er også ansat som underviser i bl.a. orgel ved samme kirkemusikskole.
Aftenens solister har kendt hinanden i en lang årrække, da de er studiekammarater fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i København.
Duoen har bl.a. givet koncert i Københavns Domkirke og Skt Markus kirke i Aarhus.
Der er gratis adgang til koncerten.