Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Himmelskibet: Organist Iver Kleive og guitarist Knut Reiersrud

Guitarist Knut Reiersrud og organist Iver Kleive

Billetsalget på nettet er indstillet

Der vil være billetter ved døren på koncertdagen fra kl. 14:00

De to norske musikere har fundet sammen om en helt speciel himmelsk lyd, hvor de kombinere et klassisk kirkeorgel med lyden fra Knuts forskellige elektriske guitarer. Sammen har de indspillet adskillige CD’er og er bl.a. blevet nomineret til Danish Music Adwars pris for deres seneste ”Nåde over Nåde”.
De to musikere er kendt for deres samarbejde med Poul Dissing omkring Grundtvigs salmer og har tidligere spillet koncerten ”Den Signede Dag” i kirken i 2007.

Eneste koncert i Danmark!
Bemærk at koncertdatoen er flyttet i forhold til den, der er annonceret i kirkebladet.

Himmelskibet letter fra Mariager Kirke d. 8. marts!

Det er en af 2009´s helt store oplevelser, der venter koncertgæsterne, når organisten Iver Kleive og bluesguitaristen Knut Reiersrud slipper musikken løs i Mariager Kirkes fantastiske rum. De to norske musikere har fundet sammen om en helt speciel himmelsk lyd, hvor de kombinere et klassisk kirkeorgel med lyden fra Knuts forskellige elektriske guitarer. Sammen har de indspillet adskillige CD´er og er bl.a. blevet nomineret til Danish Music Adwars pris for deres seneste ”Nåde over Nåde”. Ved koncerten bliver der spillet numre fra både den og de tidligere ”Himmelskib” og ”Blå Koral”. Musik som spænder fra danske og norske salmemelodier til egne helt nye kompositioner.

Eneste koncert i Danmark!

Mariager Kirke har længe arbejdet på at få denne koncert til kirken, og vi begynder allerede nu at sælge billetter på kirkens hjemmeside www.mariagerkirke.dk, så hvorfor ikke give en helt fantastisk koncertoplevelse i julegave.

Ved tidligere koncerter skrev pressen bl.a. ”koncerten forgik i en intens stemning med så smuk musik og sang, at mange faktisk sad og græd af bevægelse”. Knut Reiersrud er et multitalent på guitar, hvis hjerte banker for blues- og folkgenren. Han har udgivet mange "solo" cd´er og er en meget efterspurgt session-musiker pga. hans alsidige spillestil. I Norge betragtes han som deres største blues-guitarist. Iver Kleive er domorganist i Oslo og har også indspillet andre CD’er bla.a. en pragtfuld klaver-CD med meditationer over kendte julesalmer: ”Hyrdernes tilbedelse”.