Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Torsten Juul-Borre, klaver - torsdag d. 20. august kl. 19:30 i Mariager Sognegård (entré 50 kr.)

KONCERTEN FINDER STED I MARIAGER SOGNEGÅRD

På programmet
Grieg op. 43
Ravel's le Tombeau
Brahm's Handel Variationer
Chopin Scherzo i B mol

Pianist Torsten Juul-Borre er født i Minnesota, USA, som barn af danske forældre.

Som 17- årig blev han optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og efter 7 års studier fuldendte han diplomeksamen, hvortil kom præliminær organisteksamen samt videregående studier i kammermusik og pædagogik.

Hans lærere var Arne Skjold Rasmussen og Kjell Olsson.

Han er nu bosat i Templeton, Califonien, hvor han er ansat som organist / pianist / Musik-direktør i Atascadero United Methodist Church.

Dertil underviser han klaverelever på alle alderstrin.

Torsten Juul-Borre er kendt for sit virtuose og fængslende klaverspil med fokus på de store romantiske komponister.