Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
1. Sommerkoncert 2009 - Dvoraks messe i D-dur - mandag d. 10. august kl. 19:30

Antonin Dvorak 1841-1904

Mandag d. 10. august 2009 kl. 19:30 (entre 50 kr.)

Dvorak messe i Dur med
Sydthy Kammerkor
Pia Fog, sopran,
Karen Stranddorf, alt
Brian Petro Hansen, tenor,
Villy Petersen, baryton
Vibeke Aarkrogh, orgel
Ivar Mæland, dirigent

Dvoraks D-dur messe i Mariager Kirke.

Ved den første af august måneds tre sommerkoncerter i Mariager Kirke står der udelukkende Musik af Antonin Dvorak på programmet.
Dvorak er helt sikkert mest kendt for sine symfonier - især den niende kaldet fra den nye verden, der tager musiske elementer ind fra USA samt hans slaviske danse.
Ved koncerten i Mariager Kirke mandag d. 10. august er der nu kirkemusik af Dvorak på programmet. Hovedværket er hans messe i D-dur. En messe er en musikalsk udformning af den katolske kirkes messe-led. Den danske højmesse indeholder nu også disse led, men selvfølgelig ikke på latin.
Det er Sydthy kammerkor under ledelse af organist Ivar Mæland, der står for det store koriske element. På orgel akkompagnerer Vibeke Aarkrogh og solister fra Vestervis kirkemusikskoles lærerstab tager sig af solopartierne.
Første halvdel af denne koncert er helliget Dvoraks 10 bibelske lieder. En genre Dvorak var alene om. Liederne er alle for orgel og en solist.
Der tages en beskeden entre til denne sommerens øvrige koncerter.