Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Anne Dorte Michelsen med band. Torsdag d. 1. oktober 2009 kl. 20:00 (billetter á 140 kr.)

Anne Dorte Michelsen

Billetter á 140 kr. kan købes fra 1. september hos Mariager Boghandel, Sparekassen Kronjylland eller her på siden.

Rørende, muntre, skarpe og sødmefulde. Anne Dorte Michelsens 12 nye sange på albummet "Hvor var det nu vi var?" har det hele. Det er sange om kærlighed og venskab.
Om indkøb og ombygninger, inderlighed og skræmthed, overmod og glæde.
Om hverdagen og livet på godt og ondt.

Lige så vibrerende ømt Anne Dorte Michelsen kan synge, lige så overrumplende rent kan hun ramme med sin skarpe pen. Hun fanger os på halvvejen mellem byggemarkedet og hjemmebanen, i færd med at leve det underlige, vidunderlige liv.
Hun rammer os i det øjeblik, hvor vi stopper op og spør' os selv "Hvor var det nu vi var?" - "Hvor er vi på vej hen?"

På albummet "Hvor var det nu vi var?" synger Anne Dorte Michelsen for første gang i seks år sine egne sange.
Her er hverken blevet plads til husmødrene fra Venter på Far eller den danske sang og salmeskat.

Til gengæld bliver der flettet mange ender. Kollegerne fra poporkesteret "Tøsedrengene" har medvirket, Jan Sivertsen som trommeslager og producer og Klaus Kjellerup som medkomponist på et enkelt nummer. Og sangene på albummet sender mindelser i alle de retninger, Anne Dorte har bevæget sig i sin lange karriere. Her er både det sarte og blide, det glædesfyldte og dansende og den humoristiske træfsikkerhed repræsenteret.

Velkommen til endnu en fantastisk koncertaften i Mariager Kirke.