Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Kammerkoret Camerata mandag d. 9. aug. kl. 19:30 (40 kr.)
CAMERATA synger mandag d. 9. august kl. 19:30 i Mariager kirke.
Dirigent: Martin Nagashima Toft.
Benjamin Britten (1913-1976) Five Songs (1950)

1. To Daffodils
2. The Succession of the Four Sweet Months
3. Marsh Flowers
4. The Evening Primrose
5. Ballad of Green Broom
Rued Langgaard (1893-1952) Tre rosengårdsviser (1919)

1. Vel må jeg kysse dig, hjertenskær
2. Bag muren sidde de roser små
3. Træt
Eric Whitacre(*1970) uddrag af Flower Songs (1991-92/rev. 2001)

1. Go, Lovely Rose
2. With a Lily in Your Hand
Per Nørgård (*1932) To H.C. Andersen poesier (2004)

1. Lysets fædreland
2. Løft mig kun bort

Kammerkoret CAMERATA blev grundlagt i 1965 og er i dag et af Danmarks førende kammerkor.
Koret er et professionelt arbejdende amatørkor bestående af ca. 25 rutinerede sangere under ledelse af den unge dirigent Martin Nagashima Toft.

Korets repertoire spænder vidt fra kirkemusik til underholdningsmusik, men med et kernerepertoire bestående af primært vesteuropæisk a cappella musik. CAMERATA giver mange koncerter og turnerer ofte i både ind- og udland. De seneste år har koret således turneret i bl.a. Chile, Brasilien, Italien, Estland, England, Australien og Canada.

Foruden en række a cappella-koncerter laver koret hvert år to oratorieprojekter, hvoraf Händels Messias tre aftener op til jul trækker fulde huse i Holmens kirke, København. Af andre oratorier kan nævnes J.S. Bachs Matthæuspassionen, Mozarts Requiem og Haydns Skabelsen.

CAMERATA er en vigtig aktør i det danske musikliv, og koret går aldrig af vejen for nye krævende opgaver. Gennem hyppige samarbejder med både etablerede og up-coming orkestre, solister og komponister ønsker koret at være med fremme i en stadig udvikling af det klassiske musikmiljø.

CAMERATA har igennem årene indspillet utallige cd’er med musik af blandt andre Carl Nielsen, Vagn Holmboe og Poul Ruders, en række cd’er med musik til tekster af danske digtere og ikke mindst Händels Messias, der vandt prisen for bedste klassiske udgivelse ved Dansk Grammy i 1999.

I september 2006 modtog CAMERATA Den Europæiske korpris, overrakt af Hans Kgl. Højhed Prinsgemalen, og i 2008 vandt koret 1. prisen ved årets Holmboe-konkurrence.

2. Løft mig kun bort

samt uddrag af den danske og svenske sangskat
(vi opfører et udvalg af nedenstående sange)

Titel (Musik/Tekst)