Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

2. Åbningskoncert på kirkens nye Aubertin-orgel. Tirsdag d. 6. juli kl. 19:30 (gratis adgang)
Nigel Allcoat, England er måske europas førende kender af Aubertin orgler, på hvilke han uddanner organister overalt i Europa.

Nigel Allcoat er født i Leicester i England og er uddannet organist, pianist, komponist og pædagog.
Som improvisator betragtes han som en af verdens førende.
Efter uddannelser i England, Italien og Holland har han
undervist på en række anerkendte musikinstitutioner herunder universiteterne i Oxford, Cambridge og Royal Academy
i London. Han har deltaget i utallige dommerpaneler ved orgelkonkurrencer.

Hans koncertkarriere startede faktisk i Danmark, da han blot 16 år gammel spillede Tippets klaverkoncert ved en række koncerter i Danmark, bla i Tivolis
koncertsal.

Mens han studerede klaver i Rom (som sidste elev af den legendariske Germani) fik han endelig mulighed for at dyrke sin store kærlighed til orglet, som førte til videre studier og en karriere som pædagog og free lance koncerterende organist.

Se Nigels hjemmeside

Magnificat  (BWV 733)
Francisco Correa de ARAUXO
1) Canto Llano de la Immaculada Concepción de la Virgen Maria