Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
4. Åbningskoncert på kirkens nye Aubertin-orgel. Tirsdag d. 3. august kl. 19:30 (gratis adgang)
Søren Chr. Vestergaard er til daglig organist i Trinitatis kirke, København (Rundetårnskirken)

Søren Christian Vestergaard er uddannet 1993 med Kirkemusikalsk Diplomeksamen på Vestjysk Musikkonservatorium.
1990-1991 studier hos prof. Wolfgang Zerer, Hamborg og 1991-1992 studerede han på Hochschule für Musik und darstellende Kunst i Wien hos prof. Alfred Mitterhofer (solistisk orgelspil), Bine Katrine Bryndorf (improvisation) og Augusta Campagne (cembalo).

1995 debutkoncert i Jægersborg kirke efter to års studier i solistklassen på Det kgl. danske Musikkonservatorium hos prof Hans Fagius.
2000 studier i improvisation hos Nahi Hakim, Paris, og desuden deltagelse i mesterkurser hos bl.a. Michael Radulesco, Jon Laukvik, Anders Bondeman, Gillian Weir, David Sanger, Daniel Roth, Hans Hasselböck, Arvid Gast.

Solistisk koncertvirksomhed i både ind- og udland (Tyskland, Frankrig, Østrig, England, samt i forbindelse med Nordiske Kirkemusik Symposier i Göteborg, Helsinki og Stavanger). Og som akkompagnetør og continuospiller med forskellige kor og ensembler: bl.a. Radiokammerkoret, Trinitatis Kantori (Per Enevold), Musica Ficta (Bo Holten),  Vokalensemblet GAIA (Søren K. Hansen), Livgardens Musikkorps, kammerorkestret

CD indspilninger fra Jægersborg kirke 2001, Koncertsalen Vestjysk Musikkonservatorium 2006 og fra Trinitatis kirke 2008 sammen med Trinitatis Kantori.

Orgellærer ved Vestjysk Musikkonservatorium og DKDM siden 1999.

Toccata, Adagio og Fuga i C-dur  (BWV 564)
Georg Muffat
Ciacona in G
Toccata decima