OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
4. Åbningskoncert på kirkens nye Aubertin-orgel. Tirsdag d. 3. august kl. 19:30 (gratis adgang)
Søren Chr. Vestergaard er til daglig organist i Trinitatis kirke, København (Rundetårnskirken)

Søren Christian Vestergaard er uddannet 1993 med Kirkemusikalsk Diplomeksamen på Vestjysk Musikkonservatorium.
1990-1991 studier hos prof. Wolfgang Zerer, Hamborg og 1991-1992 studerede han på Hochschule für Musik und darstellende Kunst i Wien hos prof. Alfred Mitterhofer (solistisk orgelspil), Bine Katrine Bryndorf (improvisation) og Augusta Campagne (cembalo).

1995 debutkoncert i Jægersborg kirke efter to års studier i solistklassen på Det kgl. danske Musikkonservatorium hos prof Hans Fagius.
2000 studier i improvisation hos Nahi Hakim, Paris, og desuden deltagelse i mesterkurser hos bl.a. Michael Radulesco, Jon Laukvik, Anders Bondeman, Gillian Weir, David Sanger, Daniel Roth, Hans Hasselböck, Arvid Gast.

Solistisk koncertvirksomhed i både ind- og udland (Tyskland, Frankrig, Østrig, England, samt i forbindelse med Nordiske Kirkemusik Symposier i Göteborg, Helsinki og Stavanger). Og som akkompagnetør og continuospiller med forskellige kor og ensembler: bl.a. Radiokammerkoret, Trinitatis Kantori (Per Enevold), Musica Ficta (Bo Holten),  Vokalensemblet GAIA (Søren K. Hansen), Livgardens Musikkorps, kammerorkestret

CD indspilninger fra Jægersborg kirke 2001, Koncertsalen Vestjysk Musikkonservatorium 2006 og fra Trinitatis kirke 2008 sammen med Trinitatis Kantori.

Orgellærer ved Vestjysk Musikkonservatorium og DKDM siden 1999.

Toccata, Adagio og Fuga i C-dur  (BWV 564)
Georg Muffat
Ciacona in G
Toccata decima