Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
Forårskoncert med Blues, soul og rock.

i Mariager Kirke, torsdag d. 22. april kl. 20.00

Efter nogle hårde år er Nalle kommet på sporet igen og har hele to gange modtaget prisen for bedste danske bluesplade. Og hver gang fortjent for Nalles stemme er uovertruffen.

Hvem anden end Rock Nalle kan fortælle, spille og synge sig igennem hele rock´n roll-æraen! Han accompagneres af Ulrik Bust på Saxofon og Martin Jønsson på Piano.
Nalle alias Roland Lyhr Sørensen er født i 1943 og startede sin musikalske karriere med gruppen "Teddy Bears", der hentede sin musikalske inspiration fra Fats Domino, Litlle Richard og Jerry Lee Lewis.

Nalle er intet mindre end en kæmpe legende i dansk rockmusik. Fra kopien af "In the Midnight Hour" over "Go'e gamle fru Olsen" og "Amanda" til "It's a Wonderful Life" (cd udgivet i 2003) er der én knaldrød pigtråd: den smukkeste dybt følsomme soulstemme på denne side af Mississippibæltet! Og Nalle har som få levet the blues ... Hans comeback på den danske rockscene var der næppe nogen, der havde troet muligt. Ingen kan som Nalle levere en liveoptræden med så stor følelse og intensitet og adskillige koncertgængere og arrangører har måttet overgive sig til Rock Nalles varme og sympatiske optræden.

Billetter á 140,- kr. Mariager Boghandel, Sparekassen Kronjylland, eller her på hjemmesiden.

Overskuddet fra koncerten går til Folkekirkens Nødhjælp

Alle koncerter i 2020