Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Forårskoncert med Blues, soul og rock.

i Mariager Kirke, torsdag d. 22. april kl. 20.00

Efter nogle hårde år er Nalle kommet på sporet igen og har hele to gange modtaget prisen for bedste danske bluesplade. Og hver gang fortjent for Nalles stemme er uovertruffen.

Hvem anden end Rock Nalle kan fortælle, spille og synge sig igennem hele rock´n roll-æraen! Han accompagneres af Ulrik Bust på Saxofon og Martin Jønsson på Piano.
Nalle alias Roland Lyhr Sørensen er født i 1943 og startede sin musikalske karriere med gruppen "Teddy Bears", der hentede sin musikalske inspiration fra Fats Domino, Litlle Richard og Jerry Lee Lewis.

Nalle er intet mindre end en kæmpe legende i dansk rockmusik. Fra kopien af "In the Midnight Hour" over "Go'e gamle fru Olsen" og "Amanda" til "It's a Wonderful Life" (cd udgivet i 2003) er der én knaldrød pigtråd: den smukkeste dybt følsomme soulstemme på denne side af Mississippibæltet! Og Nalle har som få levet the blues ... Hans comeback på den danske rockscene var der næppe nogen, der havde troet muligt. Ingen kan som Nalle levere en liveoptræden med så stor følelse og intensitet og adskillige koncertgængere og arrangører har måttet overgive sig til Rock Nalles varme og sympatiske optræden.

Billetter á 140,- kr. Mariager Boghandel, Sparekassen Kronjylland, eller her på hjemmesiden.

Overskuddet fra koncerten går til Folkekirkens Nødhjælp