Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Musikgudstjeneste onsdag d. 10. november kl. 19:30 . . . .
Ved denne musikgudstjeneste i anledning af Alle Helgen, tænder vi lys i kirken og lytter til stemningsfuld og eftertænksom musik.

Hele programmet bliver fremvist på storskærm i en kirke kun optændt af levende lys.

Medvirkende:

Kirkens Ad-hoc-Kor
Sognepræst Stine Tougaard
Organist Mikael Usrup

Gudstjenestens gennemgående værk er Louis Roche: Messe Breve, men der bliver også plads til bl.a. Mozarts Ave verum, orgelmusik af Mendelssohn og Bach, samt fællessalmer og læsninger.

Vel mødt.