Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Julesalmemaraton 2010 . . . . .

Den danske salmebog indeholder i alt 42 salmer, der hører til juletiden.

I virkeligheden har vi dog meget få gudstjenester at synge disse salmer på, derfor bliver juleaften ofte en traditionel reprise af hvad hvilke salmer, der altid bliver sunget.
1. og 2. juledag giver lidt flere muligheder for at brede salmespektret ud, men sjældent synges alle julesalmerne.

Ved dette julesalmemaraton bliver der mulighed for både at deltage og lytte. Vi synger ikke alle versene heller ikke alle salmer, men et repræsentativt udsnit på 30 salmer.

Alle tekster vises på storskæm, så der skal ikke fedtes med salmebøger eller fotokopier, der skal bare synges af karsken bælg.
I 2008, hvor der sidst blev afholdt julesalmemaraton i Mariager kirke, var der små 150 mennesker, og alle fik en stor oplevelse ud af denne enorme fællesskabsmanifestation.

Kom og vær med - slæb familie, bekendte og naboer med - jo flere vi er jo sjovere.

Kirkens kor og solister medvirker - så du risikerer ikke at skulle synge alene. laugh

Som noget nyt kan du klikke og høre/lære alle salmerne forhånd. Alle salmerne er indspillet i  orglet i Mariager kirke . . . . .