Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Julesalmemaraton 2010 . . . . .

Den danske salmebog indeholder i alt 42 salmer, der hører til juletiden.

I virkeligheden har vi dog meget få gudstjenester at synge disse salmer på, derfor bliver juleaften ofte en traditionel reprise af hvad hvilke salmer, der altid bliver sunget.
1. og 2. juledag giver lidt flere muligheder for at brede salmespektret ud, men sjældent synges alle julesalmerne.

Ved dette julesalmemaraton bliver der mulighed for både at deltage og lytte. Vi synger ikke alle versene heller ikke alle salmer, men et repræsentativt udsnit på 30 salmer.

Alle tekster vises på storskæm, så der skal ikke fedtes med salmebøger eller fotokopier, der skal bare synges af karsken bælg.
I 2008, hvor der sidst blev afholdt julesalmemaraton i Mariager kirke, var der små 150 mennesker, og alle fik en stor oplevelse ud af denne enorme fællesskabsmanifestation.

Kom og vær med - slæb familie, bekendte og naboer med - jo flere vi er jo sjovere.

Kirkens kor og solister medvirker - så du risikerer ikke at skulle synge alene. laugh

Som noget nyt kan du klikke og høre/lære alle salmerne forhånd. Alle salmerne er indspillet i  orglet i Mariager kirke . . . . .

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023