Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
Julesalmemaraton 2010 . . . . .

Den danske salmebog indeholder i alt 42 salmer, der hører til juletiden.

I virkeligheden har vi dog meget få gudstjenester at synge disse salmer på, derfor bliver juleaften ofte en traditionel reprise af hvad hvilke salmer, der altid bliver sunget.
1. og 2. juledag giver lidt flere muligheder for at brede salmespektret ud, men sjældent synges alle julesalmerne.

Ved dette julesalmemaraton bliver der mulighed for både at deltage og lytte. Vi synger ikke alle versene heller ikke alle salmer, men et repræsentativt udsnit på 30 salmer.

Alle tekster vises på storskæm, så der skal ikke fedtes med salmebøger eller fotokopier, der skal bare synges af karsken bælg.
I 2008, hvor der sidst blev afholdt julesalmemaraton i Mariager kirke, var der små 150 mennesker, og alle fik en stor oplevelse ud af denne enorme fællesskabsmanifestation.

Kom og vær med - slæb familie, bekendte og naboer med - jo flere vi er jo sjovere.

Kirkens kor og solister medvirker - så du risikerer ikke at skulle synge alene. laugh

Som noget nyt kan du klikke og høre/lære alle salmerne forhånd. Alle salmerne er indspillet i  orglet i Mariager kirke . . . . .

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021