Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Julesalmemaraton 2010 . . . . .

Den danske salmebog indeholder i alt 42 salmer, der hører til juletiden.

I virkeligheden har vi dog meget få gudstjenester at synge disse salmer på, derfor bliver juleaften ofte en traditionel reprise af hvad hvilke salmer, der altid bliver sunget.
1. og 2. juledag giver lidt flere muligheder for at brede salmespektret ud, men sjældent synges alle julesalmerne.

Ved dette julesalmemaraton bliver der mulighed for både at deltage og lytte. Vi synger ikke alle versene heller ikke alle salmer, men et repræsentativt udsnit på 30 salmer.

Alle tekster vises på storskæm, så der skal ikke fedtes med salmebøger eller fotokopier, der skal bare synges af karsken bælg.
I 2008, hvor der sidst blev afholdt julesalmemaraton i Mariager kirke, var der små 150 mennesker, og alle fik en stor oplevelse ud af denne enorme fællesskabsmanifestation.

Kom og vær med - slæb familie, bekendte og naboer med - jo flere vi er jo sjovere.

Kirkens kor og solister medvirker - så du risikerer ikke at skulle synge alene. laugh

Som noget nyt kan du klikke og høre/lære alle salmerne forhånd. Alle salmerne er indspillet i  orglet i Mariager kirke . . . . .