Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

5. sommerkoncert tirsdag d. 2. august kl. 19:30 Christopher Herrick, orgel (50 kr. - mulighed for partoutkort)

Christopher Herrick spiller for anden gang i Mariager kirke. Første gang var i 2004.
Christopher Herrick var i ti år organist ved Westminster Abbey. Han spillede i det tidsrum til en række større nationale begivenheter og over 200 konserter.
Siden 1984 har han været en succesrig som koncertorganist, og spillet for et entusiastisk publikum over hele verden i kirker, katedraler og konsertsaler.

Et af højdepunkterne i hans karriere var at fremføre samtlige Bachs orgelverker i løbet af to uger, som en fjorten-koncerters maraton under New York's Lincoln Center Festival. New York Times skrev i den anledningen: "He is a virtuoso, no question. He was at the peak of his considerable form, combining precision with panache, interpretive freedom with sheer joy in virtuosity. The playing was, in a word, triumphal."
(Han er så utvivlsomt virtuos. Han var i toppform og kombinerede præcision med eleganse og tolkningsfrihed med ren og skær glæde i artisteriet. Spillet var kort sagt, triumferende.)

Han har indspillett over 35 solo CD'ere på pladeselskabet Hyperion, deriblant den prisvindende plade "Organ Fireworks from Westminster Abbey".
De 12 "Organ Firework"-plader er indspillet på glimrende orgler i forksellige lande.

Hans indspilning af Bach's samlede orgelværker blev optaget på Metzlerorgler i Sveits.
Bladet Gramophone skrev om dette: "Christopher Herrick and the Hyperion team deserve the warmest praise for devoting the past decade to a Bach cycle that has provided such scintillating and compelling listening."

Klik her for at se Christopher HErricks hjemmeside . . . . .

Præludium og fuga i E-mol  (BWV 548)
Triosonata nr. 5 i C-dur  (BWV 529)
  Allegro
  Largo