Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

4. sommerkoncert tirsdag d. 19. juli kl. 19:30 Stephen Farr, orgel (50 kr. - mulighed for partoutkort)

Stephen Farr spiller ved den fjerde af sommerens orgelkoncerter

Den engelske organist Stephen Farr har tidligere været ansat ved både Winchester og Guildford Cathedrals, men kombinerer i dag stillingerne som Director af Music ved St. Paul´s Church, Knightbridge og Worcester College, Oxford med en travl karriere som freelance koncertorganist.

Han har efterhånden slået sit navn fast som en af sin generations førende organister, udnævnt som Performer of the Year af Royal College of Organists, og prisvinder ved de internationale orgelkonkurrencer i Odense, St. Albans og Paisley.

Ud over sin solokarriere, som har bragt ham til fleste betydelige orgler i Storbritannien og udlandet, er Stephen Farr også en af Englands mest brugte akkompagnatører. Han har samarbejdet med alle de førende barokemsembler, solister og dirigenter.

Stephen Farr har fået et stort internationalt publikum gennem sine fremragende solo CD-indspilninger på flere af de store pladeselskaber - herunder en plade med musik af Langlais på Marcussen orglet i Odense Domkirke. Denne CD fik fem stjerner i BBC Music Magazine og Classic CD.

Partita: Sei gegrüsset, Jesu gütig (koral og 11 variationer)  (BWV 768)
Béla Bartók
(1881-1945)
Little Suite for Organ