Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
4. sommerkoncert tirsdag d. 19. juli kl. 19:30 Stephen Farr, orgel (50 kr. - mulighed for partoutkort)

Stephen Farr spiller ved den fjerde af sommerens orgelkoncerter

Den engelske organist Stephen Farr har tidligere været ansat ved både Winchester og Guildford Cathedrals, men kombinerer i dag stillingerne som Director af Music ved St. Paul´s Church, Knightbridge og Worcester College, Oxford med en travl karriere som freelance koncertorganist.

Han har efterhånden slået sit navn fast som en af sin generations førende organister, udnævnt som Performer of the Year af Royal College of Organists, og prisvinder ved de internationale orgelkonkurrencer i Odense, St. Albans og Paisley.

Ud over sin solokarriere, som har bragt ham til fleste betydelige orgler i Storbritannien og udlandet, er Stephen Farr også en af Englands mest brugte akkompagnatører. Han har samarbejdet med alle de førende barokemsembler, solister og dirigenter.

Stephen Farr har fået et stort internationalt publikum gennem sine fremragende solo CD-indspilninger på flere af de store pladeselskaber - herunder en plade med musik af Langlais på Marcussen orglet i Odense Domkirke. Denne CD fik fem stjerner i BBC Music Magazine og Classic CD.

Partita: Sei gegrüsset, Jesu gütig (koral og 11 variationer)  (BWV 768)
Béla Bartók
(1881-1945)
Little Suite for Organ