Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
7. sommerkoncert tirsdag d. 30. august kl. 19:30 Francis Jacob, Frankrig (50 kr. - mulighed for partoutkort)
Francis Jacob, der spilede ved indvielsen af Mariager kirkes orgel på Bernard Aubertins orgelbyggeri i januar 2010, inden orglet blev flytet til Mariager.
Francis Jacob studerede orgel og cembalo i Strasbourg, Lyon, Toulouse og Basel.

Har han vundet flere orgelkonkurrencer bl.a. Guilmant-konkurrencen i Boulogne-sur-Mer i 1987, og den internationale orgel konkurrence i Brugge i Belgien i 1997.

Han har spillet overalt i Europa såvel som solist som med diverse ensembler (Ricercar Consort, Le Concert Royal, Maîtrise de Colmar…).
Han er orgellærer på konservatoriet i Strasbourg.

Til daglig er han organist i Saessolsheim (Alsace)  ved et instrument bygget af Bernard Aubertin.

Sammen med den lokale orgelkommite har han etableret et rigt musikliv omkring dette Aubertin-orgel.
Et musikliv der indebærer koncerter, masterclasses og cd indspilninger.

Han har indspillet flere cd'er hovedsgeligt på orgler bygget af Bernard Aubertin.
Hans indspilning af Bachs "Clavierübung III på orglet i St-Louis-en-l’Isle i Paris blev rost af såvekl publikum som kritikere.

Han store interesse er cembalobygning og orgelbygning, som han praktiserer som medhjælper på Bernard Aubertins værksted.

Louis Couperin
(1626–1661)
Symphonie
Louis-Nicolas Clerambault