Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

3. sommerkoncert tirsdag d. 5. juli kl. 19:30 Freddy Samsing, orgel (50 kr. - mulighed for partoutkort)
Freddy Samsing debuterede i 1968. Videregående orgelstudier og dirigentstudier. Orgellærer ved forskellige danske musikkonservatorier 1968 – 94.
Fra 1992 domorganist i Odense.
Omfattende koncertvirksomhed i ind- og udland. Radio- og Tv transmissioner.
Orgelsolist med de fleste danske symfoniorkestre i orgelkoncerter af Händel, Haydn, Poulenc m. fl. (transmitteret af Danmarks Radio)
Har gennem årene spillet mange store orgelpartier i den symfoniske musik af bl. a. Janacek, Berlioz, Franz Schmidt, Richard Strauss, Mahler m. v.(Transmitteret af DR)
Han har været solist ved talrige internationale orgelfestivaler, herunder en del orgelindvielser i ind- og udland.

Registreret i ”The International Who is Who in Music” .

Vicepræsident og jurymedlem i Odense Internationale Orgelkonkurrence. (Medlem af  The World Federation of International Music Competitions). (Orgelkonkurrencen er fra 2009 integreret i Carl Nielsen konkurrencen).

Georg Muffat
Toccata nr. 2
Freddy Samsing
(1946-)
Drejeliren (-af Nordiske Scener)
Passacaglia i c-mol  (BWV 582)
Henry Mulet
(1878-1967)
Rosace
  (-af Byzantinske Skitser)
Freddy Samsing
(1946-)
10 karaktérstykker for orgel - inspireret af en katedral og menneskene i den

1) Maestoso. (Kong Knud – den sidste vikingekonge)
  2) Andante semplice. (Entré)
  3) Recitativo. (Fra hvælvet hviskes om liv og død)
  4) Andante capriccioso.(Efter messen danser menigheden ud af Sct. Knud)
  5) Allegro moderato é grazioso. (I skibet drages blikket hid og did)
  6) Procession. (Bispen – i vuggende gang – leder sine præster frem.
        En engel ses – i glimt – over hovederne i dyst med processionens vægtige tanker)
  7) Epithaphium (Tro og håb)
  8) Sarkofag I (Knud)
  9) Sarkofag II (Broder Benedict)