Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

6. sommerkoncert tirsdag d. 16. august kl. 19:30 Magne Orvik, orgel (50 kr. - mulighed for partoutkort)
Organisten Magne Orvik indspiller i august måned 2011 en DVD med musik af Bach på Mariager kirkes Aubertin-orgel.
Magne Orvik (1943) studerede orgel hos Rolf Karlsen og Arild Sandvold ved Musik- Konservatoriet i Oslo hvor han aflagde organist- og kantoreksamen.

Ved siden av tilhørende teoretiske fag studerte han også klaver hos Nicolai Dirdal og Hans Solum.
Dette ble siden supplert med musikkpedagogisk utdanning ved Norges Musikkhøgskole.

Orvik har mottatt flere stipendier og hatt lengre studieopphold i København (Finn Viderø - orgel) og London (David Sanger- orgel og Nelly Ben-Or -klaver).

Sin hovedtjeneste hadde han som kantor i Trefoldighetskirken i Oslo, hvor han ved siden av utfoldelsen ved orgelet sto for en rekke oppførelser av bl.a. Bachs Matteuspasjon og Mozarts Requiem.

Som orgelsolist har ved siden av konserter opptrådt i norsk radio og gjort innspillinger.

Allein Gott in der Höh sei Ehr  (BWV 715)
Jesus bleibet meine Freude  (BWV 147,7)
  Transciberet fra kantate 147,7 af Harvey Grace
Toccata, Adagio og Fuga i C-dur  (BWV 564)