Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spilles musik af Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach, Jean-Adam Guillain og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Nn
6. sommerkoncert tirsdag d. 16. august kl. 19:30 Magne Orvik, orgel (50 kr. - mulighed for partoutkort)

Organisten Magne Orvik indspiller i august måned 2011 en DVD med musik af Bach på Mariager kirkes Aubertin-orgel.
Magne Orvik (1943) studerede orgel hos Rolf Karlsen og Arild Sandvold ved Musik- Konservatoriet i Oslo hvor han aflagde organist- og kantoreksamen.

Ved siden av tilhørende teoretiske fag studerte han også klaver hos Nicolai Dirdal og Hans Solum.
Dette ble siden supplert med musikkpedagogisk utdanning ved Norges Musikkhøgskole.

Orvik har mottatt flere stipendier og hatt lengre studieopphold i København (Finn Viderø - orgel) og London (David Sanger- orgel og Nelly Ben-Or -klaver).

Sin hovedtjeneste hadde han som kantor i Trefoldighetskirken i Oslo, hvor han ved siden av utfoldelsen ved orgelet sto for en rekke oppførelser av bl.a. Bachs Matteuspasjon og Mozarts Requiem.

Som orgelsolist har ved siden av konserter opptrådt i norsk radio og gjort innspillinger.

Allein Gott in der Höh sei Ehr  (BWV 715)
Jesus bleibet meine Freude  (BWV 147,7)
  Transciberet fra kantate 147,7 af Harvey Grace
Toccata, Adagio og Fuga i C-dur  (BWV 564)