Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
Korkoncert med Vejleå kantori søndag d. 25. sept. kl. 16:00 (gratis adgang) . . . .
Vejleå kantori

Søndag d. 25. september kl. 16:00 gæster koret Vejleå Kirkes Kantori fra Ishøj ved København Mariager Kirke.

Vejleå Kirke i Ishøj er en nyere kirke, berømmet for sin moderne arkitektur, og ikke mindst for sin kirkekunst, som er udført af den kendte danske kunstner Peter Brandes.

Vejleå Kirkes Kantori er et mindre kor på ca. 20 unge sangere bestående af fortrinsvis studerende og gode amatørkorister fra Ishøj og omegn.

12 af korsangerne er den faste kerne af korsangere som synger til gudstjenester og kirkelige handlinger ved Vejleå Kirke.

Ved koncerten i Mariager Kirke vil koret synge et blandet program af klassiske og nyere kormusik af komponister som Walther, Gibbons, Pärt, Nørgård og Homilius m.fl.

Koret ledes af organisten ved Vejleå Kirke, Carsten Popp der er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg.

Koret vil afslutte koncerten med at synge en buket af danske sange.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021