OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert AFLYST/UDSAT
AFLYST/UDSAT
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
Korkoncert med Vejleå kantori søndag d. 25. sept. kl. 16:00 (gratis adgang) . . . .
Vejleå kantori

Søndag d. 25. september kl. 16:00 gæster koret Vejleå Kirkes Kantori fra Ishøj ved København Mariager Kirke.

Vejleå Kirke i Ishøj er en nyere kirke, berømmet for sin moderne arkitektur, og ikke mindst for sin kirkekunst, som er udført af den kendte danske kunstner Peter Brandes.

Vejleå Kirkes Kantori er et mindre kor på ca. 20 unge sangere bestående af fortrinsvis studerende og gode amatørkorister fra Ishøj og omegn.

12 af korsangerne er den faste kerne af korsangere som synger til gudstjenester og kirkelige handlinger ved Vejleå Kirke.

Ved koncerten i Mariager Kirke vil koret synge et blandet program af klassiske og nyere kormusik af komponister som Walther, Gibbons, Pärt, Nørgård og Homilius m.fl.

Koret ledes af organisten ved Vejleå Kirke, Carsten Popp der er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg.

Koret vil afslutte koncerten med at synge en buket af danske sange.

Koncerter i 2021
Koncerter i 2022