Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Korkoncert med Vejleå kantori søndag d. 25. sept. kl. 16:00 (gratis adgang) . . . .
Vejleå kantori

Søndag d. 25. september kl. 16:00 gæster koret Vejleå Kirkes Kantori fra Ishøj ved København Mariager Kirke.

Vejleå Kirke i Ishøj er en nyere kirke, berømmet for sin moderne arkitektur, og ikke mindst for sin kirkekunst, som er udført af den kendte danske kunstner Peter Brandes.

Vejleå Kirkes Kantori er et mindre kor på ca. 20 unge sangere bestående af fortrinsvis studerende og gode amatørkorister fra Ishøj og omegn.

12 af korsangerne er den faste kerne af korsangere som synger til gudstjenester og kirkelige handlinger ved Vejleå Kirke.

Ved koncerten i Mariager Kirke vil koret synge et blandet program af klassiske og nyere kormusik af komponister som Walther, Gibbons, Pärt, Nørgård og Homilius m.fl.

Koret ledes af organisten ved Vejleå Kirke, Carsten Popp der er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg.

Koret vil afslutte koncerten med at synge en buket af danske sange.