Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduen Mathiesen & Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
nn
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Nn
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Tir d. 27. jun 2023 kl. 19:30
Tir d. 11. jul 2023 kl. 19:30
Tir d. 25. jul 2023 kl. 19:30
Tir d. 8. aug 2023 kl. 19:30
Julekoncert med Coro Misto - 8 messingblæsere, slagtøj og orgel søn d 11. dec. kl. 16:00 (entré 75 kr.) . . . . .

Coro Misto blev dannet i 1991 og kan i år fejre 20. års jubilæum.
Korte er stiftet af Søren Birch, der stadig er dets dirigent.
John Rutters værk - Gloria - for den imponerende besætning af blandet kor, hele 8 messingblæsere, 2 slagtøjsfolk samt stort orgel, er det ubestridte hovedværk i denne koncert, der også har engelske christmas carols programmet.

De kendte og elskede engelske christmas carols bliver fremført enten af kor a capella eller i arrangementer med messingblæserne, der også vil give et par numre alene.

Coro Misto, der ledes af dets stifter, dirigenten Søren Birch, har gæstet Mariager en del gange i dets nu 20-årige historie.

Messingensemble:
Rikke Øland, Anders Farstad, Sidsel Lund og Karen Lyng, trompet
Erik Sandberg, horn
Bettina Ejlerts Jensen, basun
Jacob Ringsmose, basbasun
Mattias Johansson, tuba
Rune Schuster, pauker
Simon Sigfusson, slagtøj

Mikael Ustrup, orgel

Korsolister:
Theresa Lundquist, Rikke Sommer, sopran
Birgitte Nørholm Villadsen, alt

Billetter à 75 kr. kan købes ved indgangsdøren koncertdagen.

Der sælges max. 240 billetter - der er unummererede pladser og dørene åbnes kl. 15:30.

Fransk middelalder Veni, Emmanuelarr.: Jan-Åke Hillerud

En rose jeg skyde
tekst: V. 1-2 Th. Laub / v. 3 Uffe Hansen
Thomas Laub
Nu vil vi sjunge og være glad
tekst: C. J. Brandt, 1884 / arr.: S. Birch
C. Balle
Et lidet barn lysteligt
tekst: N. F. S. Grundtvig, 1845 / arr.: S. Birch
Søren Birch

Jul er en jomfru der føder en søn, 2007
tekst: Knud Erik Lægsgaard, 2005

Julekoncert i Mariager Kirke med kor, messingensemble og slagtøj.

Der venter en helt unik oplevelse når årets store julekoncert løber af stablen i Mariager Kirke søndag d. 11. december kl. 16:00.
John Rutters værk - Gloria - for den imponerende besætning af blandet kor, hele 8 messingblæsere, 2 slagtøjsfolk samt stort orgel, er det ubestridte hovedværk i denne koncert, der også har engelske christmas carols på programmet.
De kendte og elskede engelske christmas carols bliver fremført enten af kor a capella eller i arrangementer med messingblæserne, der også vil give et par numre alene.
En af grundene til dette store koncertarrangement er, at det medvirkende kor, Coro Misto, i år fejrer deres 20 års jubilæum.
Koret blev stiftet af Søren Birch i 1991 og han leder stadig koret, der må regnes som et af Danmarks førende kammerkor.
Koret har mange gange sunget i Mariager Kirke, og således også ved deres et af deres jubilæumsarrangementer. Denne koncert gentages nemlig senere i Aalborg Domkirke.
Aalborg Messingensemble står for den imponerende messinglyd og ved orglet sidder kirkens organist.
Billetter à 75 kr. kan købes på www.mariagerkirke.dk i Mariager Boghandel og evt. resterende billetter sælges ved indgangen.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023