Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
Aftensang med Vor Frue kirkes kantori søndag d. 20. november kl. 16:00 (gratis adgang) . . . . .
Den Katolske Vor Frue Kirkes Kantori - Århus
Dirigerent Olav K. Jepsen.
Ved orglet sidder Astrid Lystbech.
Stemningsfuld Vesper mellem Alle Helgen og Advent med  Vor Frue Kirkes Kantori, formet som LITURGISK AFTENSANG

"Vesper" i de katolske kirker og klostre, og ”Evensong” i de anglikanske kirker og katedraler er en tradition, der stammer helt fra Middelalderen, sunget på latin og videreført på modersmålet i England efter Reformationen i den anglikanske kirke og nu også rundt om i verden i den katolske kirke.

Denne smukke korbøn ved korstolene i ”Koret” har skabt en af de mest unikke former for sammensmeltning af enstemmig og flerstemmig korsang, á capella og med orgel, der er skabt i den vestlige verden.

Ganske gratis kan man hver dag sætte sig ind i en stor College-kirke eller Katedral og høre nogle af verdens dygtigste og smukkest syngende kor uden at der overhovedet er tale om ”koncert”.
Her ved koncerten en kombination af Evensong i Westminster Abbey og Vespers i Westminster Cathedral.

Liturgisk musik - hovedsageligt fra England - blandet med gregoriansk musik er Vor Frue kirkes Kantoris speciale.

Koret har sunget i de fleste af landets Domkirker, i Schleswiger Dom og i en lang række store bykirker, samt i såvel DR1,i TV2 og jævnligt i P1 og har udgivet 5 CD/MC-produktioner, der kan købes.

Efter indledningen ved kirkens indgang og procession med et gregoriansk Kyrie høres korsang vekslende med soloindslag, denne gang  med  sopranerne, den professionelle Sanne Kolman,  og vinder af landskonkurrencen for unge sangere,  Jenny Høilund, og Julie Albertsen. Desuden violinist Matthias von Niessen, som også er bas i Kantoriet,

Følgende komponister kan bl. a. høres: Bach-Händel-Schubert, Biebl og Howeslls.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021