Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Aftensang med Vor Frue kirkes kantori søndag d. 20. november kl. 16:00 (gratis adgang) . . . . .
Den Katolske Vor Frue Kirkes Kantori - Århus
Dirigerent Olav K. Jepsen.
Ved orglet sidder Astrid Lystbech.
Stemningsfuld Vesper mellem Alle Helgen og Advent med  Vor Frue Kirkes Kantori, formet som LITURGISK AFTENSANG

"Vesper" i de katolske kirker og klostre, og ”Evensong” i de anglikanske kirker og katedraler er en tradition, der stammer helt fra Middelalderen, sunget på latin og videreført på modersmålet i England efter Reformationen i den anglikanske kirke og nu også rundt om i verden i den katolske kirke.

Denne smukke korbøn ved korstolene i ”Koret” har skabt en af de mest unikke former for sammensmeltning af enstemmig og flerstemmig korsang, á capella og med orgel, der er skabt i den vestlige verden.

Ganske gratis kan man hver dag sætte sig ind i en stor College-kirke eller Katedral og høre nogle af verdens dygtigste og smukkest syngende kor uden at der overhovedet er tale om ”koncert”.
Her ved koncerten en kombination af Evensong i Westminster Abbey og Vespers i Westminster Cathedral.

Liturgisk musik - hovedsageligt fra England - blandet med gregoriansk musik er Vor Frue kirkes Kantoris speciale.

Koret har sunget i de fleste af landets Domkirker, i Schleswiger Dom og i en lang række store bykirker, samt i såvel DR1,i TV2 og jævnligt i P1 og har udgivet 5 CD/MC-produktioner, der kan købes.

Efter indledningen ved kirkens indgang og procession med et gregoriansk Kyrie høres korsang vekslende med soloindslag, denne gang  med  sopranerne, den professionelle Sanne Kolman,  og vinder af landskonkurrencen for unge sangere,  Jenny Høilund, og Julie Albertsen. Desuden violinist Matthias von Niessen, som også er bas i Kantoriet,

Følgende komponister kan bl. a. høres: Bach-Händel-Schubert, Biebl og Howeslls.