Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Musik for sopran, trombone og orgel tirsdag d. 6. marts kl. 19:30 (Gratis adgang)

Julie MeeRa Albertsen (f.1986, Sydkorea) begyndte i 2009 startede Julie på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) med klassisk sang som hovedfag. Her studerer hun ved docent Lars Thodberg Bertelsen. Yderligere er Julie aktiv i det danske koncertliv og har bl.a. været solist i Mozarts Requiem og Vivaldis Gloria.

Ellinor Marie Olbekk (f.1989, Norge) studerer klassisk trombone DJM ved professor Niels-Ole Bo Johansen og Rolf Sandmark, docent og tidligere solebasunist ved Aarhus Symfoniorkester. Hun har deltaget til master class med mange eminente trombonister, bl.a. Michael Mulcahy (Chicago Symphony Orchestra), Ian Bousfield (Wiener Philharmoniker) og Jesper Busk Sørensen (Berliner Philharmoniker).

Anne Agerskov (f.1989 Danmark) blev optaget 2009 DJM med karakteren 10 i hovedfaget orgel. Hun studerer nu tredje år hos professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe, og fungerer yderligere i forskellige koncertsammenhænge både som solist og kammermusiker med bl.a. violin, sang og trombone.

W.A. Mozart (1756-1791)
Ouverture til Tryllefløjten, K620 - arr. William Thomas Best
J.G. Albrechtsberger (1736-1809) Aria de Passione Domine
J.B. Loeillet (1653-1728)
Sonate i As-dur

Cantabile
  Largo
  Allegro
H. Wolf (1860-1903) Schlafendes Jesuskind
Buxheimer Orgelbuch (fra det 15. årh.)
Entrepris nr. 106
O rosa bella nr. 104
Christus resurrexit nr. 45 og 46
G. Rossini (1792-1868)
Cujus animam”
arie fra Stabat Mater, transskriberet af F. Liszt
F. Schubert (1797-1828) Ave Maria
J.E. Eberlin (1702-1762) Der Verlorene Sohn

Koncert med sang, trombone og orgel i Mariager Kirke.
Mariager kirke får besøg fra Det jyske Musikkonservatorium ved koncerten tirsdag d. 6. marts.
Her i det gryende forår kommer Ellinor Olbekk, trombone, Julie MeeRa Albertsen, sopran og Anne Agerskov, orgel og spiller musik for denne spændende besætning.
De afslutter alle tre deres bacheloreksamen her i foråret 2012.
Julie MeeRa Albertsen (f.1986, Sydkorea) begyndte i 2009 startede Julie på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) med klassisk sang som hovedfag. Hun er aktiv i det danske koncertliv og har bl.a. været solist i Mozarts Requiem og Vivaldis Gloria.
Ellinor Marie Olbekk (f.1989, Norge) studerer klassisk trombone på DJM ved professor Niels-Ole Bo Johansen og Rolf Sandmark, docent og tidligere solebasunist ved Aarhus Symfoniorkester.
Anne Agerskov (f.1989 Danmark) blev optaget 2009 på DJM med karakteren 10 i hovedfaget orgel. Hun studerer nu på tredje år hos professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe, og fungerer yderligere i forskellige koncertsammenhænge både som solist og kammermusiker med bl.a. violin, sang og trombone.
Ved koncerten, hvortil der er gratis adgang, spiller de tre musik af bl.a. Loeillet, Eberlin, Mozart og Buxtehude.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023