Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Musik for sopran, trombone og orgel tirsdag d. 6. marts kl. 19:30 (Gratis adgang)

Julie MeeRa Albertsen (f.1986, Sydkorea) begyndte i 2009 startede Julie på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) med klassisk sang som hovedfag. Her studerer hun ved docent Lars Thodberg Bertelsen. Yderligere er Julie aktiv i det danske koncertliv og har bl.a. været solist i Mozarts Requiem og Vivaldis Gloria.

Ellinor Marie Olbekk (f.1989, Norge) studerer klassisk trombone DJM ved professor Niels-Ole Bo Johansen og Rolf Sandmark, docent og tidligere solebasunist ved Aarhus Symfoniorkester. Hun har deltaget til master class med mange eminente trombonister, bl.a. Michael Mulcahy (Chicago Symphony Orchestra), Ian Bousfield (Wiener Philharmoniker) og Jesper Busk Sørensen (Berliner Philharmoniker).

Anne Agerskov (f.1989 Danmark) blev optaget 2009 DJM med karakteren 10 i hovedfaget orgel. Hun studerer nu tredje år hos professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe, og fungerer yderligere i forskellige koncertsammenhænge både som solist og kammermusiker med bl.a. violin, sang og trombone.

W.A. Mozart (1756-1791)
Ouverture til Tryllefløjten, K620 - arr. William Thomas Best
J.G. Albrechtsberger (1736-1809) Aria de Passione Domine
J.B. Loeillet (1653-1728)
Sonate i As-dur

Cantabile
  Largo
  Allegro
H. Wolf (1860-1903) Schlafendes Jesuskind
Buxheimer Orgelbuch (fra det 15. årh.)
Entrepris nr. 106
O rosa bella nr. 104
Christus resurrexit nr. 45 og 46
G. Rossini (1792-1868)
Cujus animam”
arie fra Stabat Mater, transskriberet af F. Liszt
F. Schubert (1797-1828) Ave Maria
J.E. Eberlin (1702-1762) Der Verlorene Sohn

Koncert med sang, trombone og orgel i Mariager Kirke.
Mariager kirke får besøg fra Det jyske Musikkonservatorium ved koncerten tirsdag d. 6. marts.
Her i det gryende forår kommer Ellinor Olbekk, trombone, Julie MeeRa Albertsen, sopran og Anne Agerskov, orgel og spiller musik for denne spændende besætning.
De afslutter alle tre deres bacheloreksamen her i foråret 2012.
Julie MeeRa Albertsen (f.1986, Sydkorea) begyndte i 2009 startede Julie på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) med klassisk sang som hovedfag. Hun er aktiv i det danske koncertliv og har bl.a. været solist i Mozarts Requiem og Vivaldis Gloria.
Ellinor Marie Olbekk (f.1989, Norge) studerer klassisk trombone på DJM ved professor Niels-Ole Bo Johansen og Rolf Sandmark, docent og tidligere solebasunist ved Aarhus Symfoniorkester.
Anne Agerskov (f.1989 Danmark) blev optaget 2009 på DJM med karakteren 10 i hovedfaget orgel. Hun studerer nu på tredje år hos professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe, og fungerer yderligere i forskellige koncertsammenhænge både som solist og kammermusiker med bl.a. violin, sang og trombone.
Ved koncerten, hvortil der er gratis adgang, spiller de tre musik af bl.a. Loeillet, Eberlin, Mozart og Buxtehude.