OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
Musik for sopran, trombone og orgel tirsdag d. 6. marts kl. 19:30 (Gratis adgang)

Julie MeeRa Albertsen (f.1986, Sydkorea) begyndte i 2009 startede Julie på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) med klassisk sang som hovedfag. Her studerer hun ved docent Lars Thodberg Bertelsen. Yderligere er Julie aktiv i det danske koncertliv og har bl.a. været solist i Mozarts Requiem og Vivaldis Gloria.

Ellinor Marie Olbekk (f.1989, Norge) studerer klassisk trombone DJM ved professor Niels-Ole Bo Johansen og Rolf Sandmark, docent og tidligere solebasunist ved Aarhus Symfoniorkester. Hun har deltaget til master class med mange eminente trombonister, bl.a. Michael Mulcahy (Chicago Symphony Orchestra), Ian Bousfield (Wiener Philharmoniker) og Jesper Busk Sørensen (Berliner Philharmoniker).

Anne Agerskov (f.1989 Danmark) blev optaget 2009 DJM med karakteren 10 i hovedfaget orgel. Hun studerer nu tredje år hos professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe, og fungerer yderligere i forskellige koncertsammenhænge både som solist og kammermusiker med bl.a. violin, sang og trombone.

W.A. Mozart (1756-1791)
Ouverture til Tryllefløjten, K620 - arr. William Thomas Best
J.G. Albrechtsberger (1736-1809) Aria de Passione Domine
J.B. Loeillet (1653-1728)
Sonate i As-dur

Cantabile
  Largo
  Allegro
H. Wolf (1860-1903) Schlafendes Jesuskind
Buxheimer Orgelbuch (fra det 15. årh.)
Entrepris nr. 106
O rosa bella nr. 104
Christus resurrexit nr. 45 og 46
G. Rossini (1792-1868)
Cujus animam”
arie fra Stabat Mater, transskriberet af F. Liszt
F. Schubert (1797-1828) Ave Maria
J.E. Eberlin (1702-1762) Der Verlorene Sohn

Koncert med sang, trombone og orgel i Mariager Kirke.
Mariager kirke får besøg fra Det jyske Musikkonservatorium ved koncerten tirsdag d. 6. marts.
Her i det gryende forår kommer Ellinor Olbekk, trombone, Julie MeeRa Albertsen, sopran og Anne Agerskov, orgel og spiller musik for denne spændende besætning.
De afslutter alle tre deres bacheloreksamen her i foråret 2012.
Julie MeeRa Albertsen (f.1986, Sydkorea) begyndte i 2009 startede Julie på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) med klassisk sang som hovedfag. Hun er aktiv i det danske koncertliv og har bl.a. været solist i Mozarts Requiem og Vivaldis Gloria.
Ellinor Marie Olbekk (f.1989, Norge) studerer klassisk trombone på DJM ved professor Niels-Ole Bo Johansen og Rolf Sandmark, docent og tidligere solebasunist ved Aarhus Symfoniorkester.
Anne Agerskov (f.1989 Danmark) blev optaget 2009 på DJM med karakteren 10 i hovedfaget orgel. Hun studerer nu på tredje år hos professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe, og fungerer yderligere i forskellige koncertsammenhænge både som solist og kammermusiker med bl.a. violin, sang og trombone.
Ved koncerten, hvortil der er gratis adgang, spiller de tre musik af bl.a. Loeillet, Eberlin, Mozart og Buxtehude.

Koncerter i 2021
Koncerter i 2022