Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Vocal Line - "Emotional Landscapes"
Vocal Line fejrer lørdag d. 31. august kl. 14.00 at deres dirigent, Jens Johansens fylder 50 år, med en koncert i Mariager Kirke.

Vocal Line er uden sammenligning Danmarks mest spændende rytmiske vokalensemble.
Det 33 mand store kor, under musikalsk ledelse af Jens Johansen, er kendt overalt i den danske korverden og står som forbillede for en lang række rytmiske kor og dirigenter.

Koncerten i Mariager Kirke har arbejdstitlen "Emotional Landscapes", som også er titlen korets kommende CD, og byder helt nyt og endnu uudgivet materiale bl.a. arrangeret af korets egne medlemmer - samt naturligvis et genhør med flere af Vocal Lines tidløse klassikere.

Koncerten giver desuden publikum mulighed for igen at nyde Vocal Lines medrivende liveoptræden, der sætter standarden for vokale koncertoplevelser

Vocal Line har for nylig vundet den internationale korkonkurrence i Randers.