Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
Vocal Line - "Emotional Landscapes"
Vocal Line fejrer lørdag d. 31. august kl. 14.00 at deres dirigent, Jens Johansens fylder 50 år, med en koncert i Mariager Kirke.

Vocal Line er uden sammenligning Danmarks mest spændende rytmiske vokalensemble.
Det 33 mand store kor, under musikalsk ledelse af Jens Johansen, er kendt overalt i den danske korverden og står som forbillede for en lang række rytmiske kor og dirigenter.

Koncerten i Mariager Kirke har arbejdstitlen "Emotional Landscapes", som også er titlen korets kommende CD, og byder helt nyt og endnu uudgivet materiale bl.a. arrangeret af korets egne medlemmer - samt naturligvis et genhør med flere af Vocal Lines tidløse klassikere.

Koncerten giver desuden publikum mulighed for igen at nyde Vocal Lines medrivende liveoptræden, der sætter standarden for vokale koncertoplevelser

Vocal Line har for nylig vundet den internationale korkonkurrence i Randers.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021