Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Vocal Line - "Emotional Landscapes"

Vocal Line fejrer lørdag d. 31. august kl. 14.00 at deres dirigent, Jens Johansens fylder 50 år, med en koncert i Mariager Kirke.

Vocal Line er uden sammenligning Danmarks mest spændende rytmiske vokalensemble.
Det 33 mand store kor, under musikalsk ledelse af Jens Johansen, er kendt overalt i den danske korverden og står som forbillede for en lang række rytmiske kor og dirigenter.

Koncerten i Mariager Kirke har arbejdstitlen "Emotional Landscapes", som også er titlen korets kommende CD, og byder helt nyt og endnu uudgivet materiale bl.a. arrangeret af korets egne medlemmer - samt naturligvis et genhør med flere af Vocal Lines tidløse klassikere.

Koncerten giver desuden publikum mulighed for igen at nyde Vocal Lines medrivende liveoptræden, der sætter standarden for vokale koncertoplevelser

Vocal Line har for nylig vundet den internationale korkonkurrence i Randers.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023