Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Koncert 28. april 2004 kl. 19:30 med Nordjyllands Amts Symfoniorkester

Nordjyllands Amts Symfoniorkester

Skørping kommunes 3 kor

Sopran Janne Berglund

Baryton Johannes Weisser

Dirigent: Flemming Vistisen

Forklædt gud af Lars-Erik Larsson og Hjalmar Gullberg. Ouverturen til De Puys syngespil Ungdom og galskab  samt Brahms variationer over et tema af Haydn.