Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Julekoncert med gymnasieelever fra Randers Statsskole søndag d. 2. december kl. 19.30 (gratis)

Gymnasieelever fra Randers Statsskole holder julekoncert i Mariager Kirke søndag d. 2. december kl. 19.30.

De ca. 100 optrædende elever er enten medlemmer af skolens kor, orkester eller musikstudieretningshold. Siden august har eleverne deltaget i skolens frivillige musikaktiviteter efter skoletid for at indøve musikken til skoleårets mange koncerter.

I begyndelsen af november var eleverne på hyttetur ved Grenå, hvor de arbejdede intenst med julerepertoiret.
Resultatet kan man hører denne aften, hvor koret vil synge en række danske juletoner og engelske christmas carols.

Orkesteret består af træblæsere og messingblæsere, og de spiller udvalgte instrumentalstykker fra barokken.

Koncerten afrundes med tre satser fra Händels storslåede oratorium, ”Judas Maccabæus”, med bl.a. den berømte ”Chorus of Youths”.
I disse satser akkompagneres koret af orkesteret.

Desuden medvirker skolens musikstudieretningshold med en række a cappella-numre i form af velkendt julemusik. Musiklærerne Niels Viggo Jensen og Tomas Bang leder koncerten.