Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Julekoncert med gymnasieelever fra Randers Statsskole søndag d. 2. december kl. 19.30 (gratis)

Gymnasieelever fra Randers Statsskole holder julekoncert i Mariager Kirke søndag d. 2. december kl. 19.30.

De ca. 100 optrædende elever er enten medlemmer af skolens kor, orkester eller musikstudieretningshold. Siden august har eleverne deltaget i skolens frivillige musikaktiviteter efter skoletid for at indøve musikken til skoleårets mange koncerter.

I begyndelsen af november var eleverne på hyttetur ved Grenå, hvor de arbejdede intenst med julerepertoiret.
Resultatet kan man hører denne aften, hvor koret vil synge en række danske juletoner og engelske christmas carols.

Orkesteret består af træblæsere og messingblæsere, og de spiller udvalgte instrumentalstykker fra barokken.

Koncerten afrundes med tre satser fra Händels storslåede oratorium, ”Judas Maccabæus”, med bl.a. den berømte ”Chorus of Youths”.
I disse satser akkompagneres koret af orkesteret.

Desuden medvirker skolens musikstudieretningshold med en række a cappella-numre i form af velkendt julemusik. Musiklærerne Niels Viggo Jensen og Tomas Bang leder koncerten.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023