Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Julekoncert med gymnasieelever fra Randers Statsskole søndag d. 2. december kl. 19.30 (gratis)

Gymnasieelever fra Randers Statsskole holder julekoncert i Mariager Kirke søndag d. 2. december kl. 19.30.

De ca. 100 optrædende elever er enten medlemmer af skolens kor, orkester eller musikstudieretningshold. Siden august har eleverne deltaget i skolens frivillige musikaktiviteter efter skoletid for at indøve musikken til skoleårets mange koncerter.

I begyndelsen af november var eleverne på hyttetur ved Grenå, hvor de arbejdede intenst med julerepertoiret.
Resultatet kan man hører denne aften, hvor koret vil synge en række danske juletoner og engelske christmas carols.

Orkesteret består af træblæsere og messingblæsere, og de spiller udvalgte instrumentalstykker fra barokken.

Koncerten afrundes med tre satser fra Händels storslåede oratorium, ”Judas Maccabæus”, med bl.a. den berømte ”Chorus of Youths”.
I disse satser akkompagneres koret af orkesteret.

Desuden medvirker skolens musikstudieretningshold med en række a cappella-numre i form af velkendt julemusik. Musiklærerne Niels Viggo Jensen og Tomas Bang leder koncerten.