Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Forårskoncert med kirkens Ad-hoc-Kor søndag d. 26. maj kl. 16:00 (gratis adgang)

Mariager  Kirkes  Ad-hoc-Kor har eksisteret i 4 årog i den tid er der altid blevet tid til at synge en forårskoncert i maj eller juni.

Således også i år, hvor der programmet er danske sange og salmer i forskellige arangementer.

Tysk 1672 / K.L. Aastrup 1940 / Mikael Ustrup 2007Nu gløder øst i morgenskær
FællessalmeGud ske tak og lov
C.E.F.Weyse 1837 / B.S.Ingemann 1837 / sats: MikaeStorken sidder på bondens tag
Finn Høffding / Thøger LarsenForårsmorgen
Lindemann / Bjørnson / Mikael UstrupJeg vælger mig april
Fr. Kuhlau / A.P.BerggrenMajsang
Th. Aagaard / Jeppe Aakjær / Mikael UstrupHan kommer med sommer
Mikael Ustrup/Knud Erik LægsgaardEn sommerlugt af tjære, tang og varme asfaltfødder
Jacob Arcadelt
(ca. 1507-1568)
Ave Maria
Tysk / Thomas Alvad / Mikael UstrupMaria gennem torne går
FællessalmeSolen stråler over vang
Frederik Matthison-Hansen / B.S. IngemannDen skønne jordens sol gik ned
Frederik Matthison-Hansen / Carsten HauchSig månen langsomt hæver
C.E.F.Weyse / J.L.Heiberg / Bjørn HjelmborgNatten er så stille
J.A.P.Schulz / Carsten Hauch / Bjørn HjelmborgSig månen langsomt hæver

Det er forår og alting springer ud. Dog ikke Mariager kirkes Ad-hoc-Kor der bliver inde i kirken for at synge forårskoncert.
Den finder sted søndag d. 26. maj kl. 16:00 og på programmet er danske forårs- og sommersange i 2, 3 og 4-stemmige arrangementer. De fleste satser er skræddersyet til korets af dets dirigent Mikael Ustrup, som også dirigerer og trakterer både klaver og orgel.
Der bliver nemlig også mulighed for at oplade røsten til et par kendte salmer undervejs.
Hele koncerten forventes at vare 45. minutter og der er gratis adgang.