Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Tir d. 11. jun 2019 kl. 19:30

Jørgen Ellekilde er nyudnævnt domorganist i Aalborg. Han spiller ved årets første sommerkoncert musik af Alfred Hollins, C.P.E. Bach, Olivier Messiaen og pinsemusik af Maurice Durufle.
Tir d. 25. jun 2019 kl. 19:30

"The Nordic Organduo", består af koreaneren JeeYoung Park & hollænderen Abram Bezuijen. De spiller tysk musik af Mozart og Merkel, norsk musik af Grieg og tango af Astor Piazolla.
Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.
Forårskoncert med kirkens Ad-hoc-Kor søndag d. 26. maj kl. 16:00 (gratis adgang)

Mariager  Kirkes  Ad-hoc-Kor har eksisteret i 4 årog i den tid er der altid blevet tid til at synge en forårskoncert i maj eller juni.

Således også i år, hvor der programmet er danske sange og salmer i forskellige arangementer.

Tysk 1672 / K.L. Aastrup 1940 / Mikael Ustrup 2007Nu gløder øst i morgenskær
FællessalmeGud ske tak og lov
C.E.F.Weyse 1837 / B.S.Ingemann 1837 / sats: MikaeStorken sidder på bondens tag
Finn Høffding / Thøger LarsenForårsmorgen
Lindemann / Bjørnson / Mikael UstrupJeg vælger mig april
Fr. Kuhlau / A.P.BerggrenMajsang
Th. Aagaard / Jeppe Aakjær / Mikael UstrupHan kommer med sommer
Mikael Ustrup/Knud Erik LægsgaardEn sommerlugt af tjære, tang og varme asfaltfødder
Jacob Arcadelt
(ca. 1507-1568)
Ave Maria
Tysk / Thomas Alvad / Mikael UstrupMaria gennem torne går
FællessalmeSolen stråler over vang
Frederik Matthison-Hansen / B.S. IngemannDen skønne jordens sol gik ned
Frederik Matthison-Hansen / Carsten HauchSig månen langsomt hæver
C.E.F.Weyse / J.L.Heiberg / Bjørn HjelmborgNatten er så stille
J.A.P.Schulz / Carsten Hauch / Bjørn HjelmborgSig månen langsomt hæver

Det er forår og alting springer ud. Dog ikke Mariager kirkes Ad-hoc-Kor der bliver inde i kirken for at synge forårskoncert.
Den finder sted søndag d. 26. maj kl. 16:00 og på programmet er danske forårs- og sommersange i 2, 3 og 4-stemmige arrangementer. De fleste satser er skræddersyet til korets af dets dirigent Mikael Ustrup, som også dirigerer og trakterer både klaver og orgel.
Der bliver nemlig også mulighed for at oplade røsten til et par kendte salmer undervejs.
Hele koncerten forventes at vare 45. minutter og der er gratis adgang.