OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
Julesalmemaraton 2013

JuleSalmeKalender.
Kært barn har mange navne. Hvad kalder man det, når over 100 mennesker mødes for at synge julesalmer i fællesskab.
Ja i gamle dage - det vil sige i sangens år i 2008 hvor det hele begyndte - der kaldte vi det for JuelsSalmeMaraton.
Der sang man udvalgte vers af i alt 30 julesalmer.
Nu kaldes det for JuleSalmeKalender. Der synges stadig, men nu kun 24 salmer.
Til gengæld er det som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog.
Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er. Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med tyve salmer. Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse. Og så er der en øl eller vand efter indsatsen.
Skulle du have lyst til at vide hvad vi skal synge, kan du på mariagerkirke.dk se hvad der synges og du kan sågar høre hvordan det har lydt de foregående år.

Koncerter i 2021
Koncerter i 2022