Søn d. 17. mar 2019 kl. 19:00

Musikgudstjeneste på 2. søndag i fasten, hvor Klosterkoret bl.a. synger Palestrinas sats "Sicut cervus". Derudover bl. musik af Langlais.
Lør d. 4. maj 2019 kl. 16:00

Korkoncert
Lunds Vokalensemble synger musik med temaet "Transfigurations". På programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Tir d. 14. maj 2019 kl. 19:30

Kor- og orkesterkoncert
Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester afholder forårskoncert. Man kan bl.a. høre Schuberts flotte Deutsche Messe. Dirigenter er Johanne Grønkjær og Anders Olesen.
Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Julesalmemaraton 2013

JuleSalmeKalender.
Kært barn har mange navne. Hvad kalder man det, når over 100 mennesker mødes for at synge julesalmer i fællesskab.
Ja i gamle dage - det vil sige i sangens år i 2008 hvor det hele begyndte - der kaldte vi det for JuelsSalmeMaraton.
Der sang man udvalgte vers af i alt 30 julesalmer.
Nu kaldes det for JuleSalmeKalender. Der synges stadig, men nu kun 24 salmer.
Til gengæld er det som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog.
Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er. Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med tyve salmer. Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse. Og så er der en øl eller vand efter indsatsen.
Skulle du have lyst til at vide hvad vi skal synge, kan du på mariagerkirke.dk se hvad der synges og du kan sågar høre hvordan det har lydt de foregående år.