Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Julesalmemaraton 2013

JuleSalmeKalender.
Kært barn har mange navne. Hvad kalder man det, når over 100 mennesker mødes for at synge julesalmer i fællesskab.
Ja i gamle dage - det vil sige i sangens år i 2008 hvor det hele begyndte - der kaldte vi det for JuelsSalmeMaraton.
Der sang man udvalgte vers af i alt 30 julesalmer.
Nu kaldes det for JuleSalmeKalender. Der synges stadig, men nu kun 24 salmer.
Til gengæld er det som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog.
Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er. Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med tyve salmer. Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse. Og så er der en øl eller vand efter indsatsen.
Skulle du have lyst til at vide hvad vi skal synge, kan du på mariagerkirke.dk se hvad der synges og du kan sågar høre hvordan det har lydt de foregående år.