Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Tir d. 11. jun 2019 kl. 19:30

Jørgen Ellekilde er nyudnævnt domorganist i Aalborg. Han spiller ved årets første sommerkoncert musik af Alfred Hollins, C.P.E. Bach, Olivier Messiaen og pinsemusik af Maurice Durufle.
Tir d. 25. jun 2019 kl. 19:30

"The Nordic Organduo", består af koreaneren JeeYoung Park & hollænderen Abram Bezuijen. De spiller tysk musik af Mozart og Merkel, norsk musik af Grieg og tango af Astor Piazolla.
Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.
Julesalmemaraton 2013

JuleSalmeKalender.
Kært barn har mange navne. Hvad kalder man det, når over 100 mennesker mødes for at synge julesalmer i fællesskab.
Ja i gamle dage - det vil sige i sangens år i 2008 hvor det hele begyndte - der kaldte vi det for JuelsSalmeMaraton.
Der sang man udvalgte vers af i alt 30 julesalmer.
Nu kaldes det for JuleSalmeKalender. Der synges stadig, men nu kun 24 salmer.
Til gengæld er det som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog.
Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er. Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med tyve salmer. Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse. Og så er der en øl eller vand efter indsatsen.
Skulle du have lyst til at vide hvad vi skal synge, kan du på mariagerkirke.dk se hvad der synges og du kan sågar høre hvordan det har lydt de foregående år.