Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Tir d. 11. jun 2019 kl. 19:30

Jørgen Ellekilde er nyudnævnt domorganist i Aalborg. Han spiller ved årets første sommerkoncert musik af Alfred Hollins, C.P.E. Bach, Olivier Messiaen og pinsemusik af Maurice Durufle.
Tir d. 25. jun 2019 kl. 19:30

"The Nordic Organduo", består af koreaneren JeeYoung Park & hollænderen Abram Bezuijen. De spiller tysk musik af Mozart og Merkel, norsk musik af Grieg og tango af Astor Piazolla.
Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.
Julekoncert med KlosterKoret onsdag d. 4. december kl. 19:30 (gratis adgang)

Det er jo lidt svært at placere julekoncerter efter jul, i virkeligeheden er julekoncerter altid adventskoncerter.

KlosterKoret hedder som det hedder af den simple grund at kloret øver i Klostret.

Ved denne lejlighede er koret dog rykket over i kirken, for at give en julekoncert (adventskoncert) med dansk og engelsk julemusik.

Julekoncert med KlosterKoret.
KlosterKoret hedder KlosterKoret af den simple grund, at koret øver i Mariager Kloster, hvor det ledes af Mariager kirkes organist, Mikael Ustrup.
Koret består af 22 voksne sangere, der i løbet af efteråret bl.a. har øvet sig på dansk og engelsk julemusik i forskellige arrangementer.
Første halvdel af koncerten bliver fra kirkens orgelende, hvor koret alternerer med nogle af Bachs adventskoraler, spillet på kirkens store orgel, inden koret slutter af med en række a capella satser.
Publikum får også lov til at synge et par kendte julesalmer.
Der er gratis adgang til koncerten, som efterfølges af æbleskiver for alle i korets normale øvelokale i Klostret.