OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
Julekoncert med KlosterKoret onsdag d. 4. december kl. 19:30 (gratis adgang)

Det er jo lidt svært at placere julekoncerter efter jul, i virkeligeheden er julekoncerter altid adventskoncerter.

KlosterKoret hedder som det hedder af den simple grund at kloret øver i Klostret.

Ved denne lejlighede er koret dog rykket over i kirken, for at give en julekoncert (adventskoncert) med dansk og engelsk julemusik.

Julekoncert med KlosterKoret.
KlosterKoret hedder KlosterKoret af den simple grund, at koret øver i Mariager Kloster, hvor det ledes af Mariager kirkes organist, Mikael Ustrup.
Koret består af 22 voksne sangere, der i løbet af efteråret bl.a. har øvet sig på dansk og engelsk julemusik i forskellige arrangementer.
Første halvdel af koncerten bliver fra kirkens orgelende, hvor koret alternerer med nogle af Bachs adventskoraler, spillet på kirkens store orgel, inden koret slutter af med en række a capella satser.
Publikum får også lov til at synge et par kendte julesalmer.
Der er gratis adgang til koncerten, som efterfølges af æbleskiver for alle i korets normale øvelokale i Klostret.

Koncerter i 2021
Koncerter i 2022