Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spilles musik af Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach, Jean-Adam Guillain og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Nn
Julekoncert med KlosterKoret onsdag d. 4. december kl. 19:30 (gratis adgang)

Det er jo lidt svært at placere julekoncerter efter jul, i virkeligeheden er julekoncerter altid adventskoncerter.

KlosterKoret hedder som det hedder af den simple grund at kloret øver i Klostret.

Ved denne lejlighede er koret dog rykket over i kirken, for at give en julekoncert (adventskoncert) med dansk og engelsk julemusik.

Julekoncert med KlosterKoret.
KlosterKoret hedder KlosterKoret af den simple grund, at koret øver i Mariager Kloster, hvor det ledes af Mariager kirkes organist, Mikael Ustrup.
Koret består af 22 voksne sangere, der i løbet af efteråret bl.a. har øvet sig på dansk og engelsk julemusik i forskellige arrangementer.
Første halvdel af koncerten bliver fra kirkens orgelende, hvor koret alternerer med nogle af Bachs adventskoraler, spillet på kirkens store orgel, inden koret slutter af med en række a capella satser.
Publikum får også lov til at synge et par kendte julesalmer.
Der er gratis adgang til koncerten, som efterfølges af æbleskiver for alle i korets normale øvelokale i Klostret.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023