Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Julekoncert med KlosterKoret onsdag d. 4. december kl. 19:30 (gratis adgang)

Det er jo lidt svært at placere julekoncerter efter jul, i virkeligeheden er julekoncerter altid adventskoncerter.

KlosterKoret hedder som det hedder af den simple grund at kloret øver i Klostret.

Ved denne lejlighede er koret dog rykket over i kirken, for at give en julekoncert (adventskoncert) med dansk og engelsk julemusik.

Julekoncert med KlosterKoret.
KlosterKoret hedder KlosterKoret af den simple grund, at koret øver i Mariager Kloster, hvor det ledes af Mariager kirkes organist, Mikael Ustrup.
Koret består af 22 voksne sangere, der i løbet af efteråret bl.a. har øvet sig på dansk og engelsk julemusik i forskellige arrangementer.
Første halvdel af koncerten bliver fra kirkens orgelende, hvor koret alternerer med nogle af Bachs adventskoraler, spillet på kirkens store orgel, inden koret slutter af med en række a capella satser.
Publikum får også lov til at synge et par kendte julesalmer.
Der er gratis adgang til koncerten, som efterfølges af æbleskiver for alle i korets normale øvelokale i Klostret.