Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
BaroqueAros - lørdag d. 2. november 2013 kl. 11:00 (gratis adgang) . . . . .

BaroqueAros; indholdet ligger vel i navnet: Barokmusikere fra Aarhus.

BaroqueAros består for mestendels af musikere tilknyttede Aarhus Symfoniorkester – det være sig som solo- eller tuttispillere – musikere, der ved siden af orkesterarbejdet alle har en passion for barokmusik opført efter barokkens praksis og med den tids instrumenter.

Efter første koncert i Aarhus Domkirke, august 2010 skrev Aarhus Stiftstidende:

"Forfriskende! BaroqueAros tegner til at blive et kærkomment indslag i byens musikliv."

Ved en senere koncert skrev Jyllands-Posten:

"BaroqueAros støver barokken af og får den til at tindre i både klang og indlevelse".

Siden er det blevet til koncerter i Holstebro kirke, Vor Frue Kirker i Assens og Aarhus, Viborg Domkirke, Musikhuset Aarhus, Aalborg Domkirke, Christianskirken i Fredericia og mange andre steder.

Ensemblets koncerter i Aarhus spilles i Symfonisk Sal/Musikhuset og Domkirken

Johann Caspar Ferdinand Fischer:
Le Journal du Printemps nr. 4 (1695)
Ouverture
Entrèe
Rondeau
Gavotte
Menuet
Passacaille
Tomaso Albinoni:
Sonate á 5, opus 2 nr. 5, G -dur (1701)
Grave e adagio
Adagio
Georg Fridrich Händel:
Sonate, g-mol, HWV 393 (1719?)
Andante
Antonio Vivaldi:
Sonate opus 1 nr. 12, “La Folia” (1705)
Johann Rosenmüller:
Sonata Nona á 5
Sonata Duodecima á 5 (1682)
Johann Friedrich Fasch:
Sonate, d-mol (1750?)
Jean-Baptiste Lully:
“Le Bourgeois Gentilhomme” (1670) Suite
Ouverture
Air
Menuet I + II
Marche pour la Cérémonie des Turcs
Canarie
Deuxième Air
L’Entrée des Scaramouches,Trivelins et ArlequinReprésentant une Nuit
Chaconne des Scaramouches, Trivilins et Arlequin

Hør BaroqueAros spille Corelli.

Barokmusik ved en formiddagskoncert i Mariager Kirke.

BaroqueAros; indholdet ligger vel i navnet: Barokmusikere fra Aarhus.

Efter første koncert i Aarhus Domkirke, august 2010 skrev Aarhus Stiftstidende:

Ved en senere koncert skrev Jyllands-Posten:

Siden er det blevet til koncerter mange andre steder.

Ensemblets koncerter i Aarhus spilles i Symfonisk Sal/Musikhuset og Domkirken men BaroqueAros er for en stund taget nordpå til Mariager, hvor de øser af deres livgivende musik ved en koncert lørdag d. 2. november kl. 11:00. Der er gratis adgang til koncerten.