Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Tir d. 11. jun 2019 kl. 19:30

Jørgen Ellekilde er nyudnævnt domorganist i Aalborg. Han spiller ved årets første sommerkoncert musik af Alfred Hollins, C.P.E. Bach, Olivier Messiaen og pinsemusik af Maurice Durufle.
Tir d. 25. jun 2019 kl. 19:30

"The Nordic Organduo", består af koreaneren JeeYoung Park & hollænderen Abram Bezuijen. De spiller tysk musik af Mozart og Merkel, norsk musik af Grieg og tango af Astor Piazolla.
Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.
BaroqueAros - lørdag d. 2. november 2013 kl. 11:00 (gratis adgang) . . . . .

BaroqueAros; indholdet ligger vel i navnet: Barokmusikere fra Aarhus.

BaroqueAros består for mestendels af musikere tilknyttede Aarhus Symfoniorkester – det være sig som solo- eller tuttispillere – musikere, der ved siden af orkesterarbejdet alle har en passion for barokmusik opført efter barokkens praksis og med den tids instrumenter.

Efter første koncert i Aarhus Domkirke, august 2010 skrev Aarhus Stiftstidende:

"Forfriskende! BaroqueAros tegner til at blive et kærkomment indslag i byens musikliv."

Ved en senere koncert skrev Jyllands-Posten:

"BaroqueAros støver barokken af og får den til at tindre i både klang og indlevelse".

Siden er det blevet til koncerter i Holstebro kirke, Vor Frue Kirker i Assens og Aarhus, Viborg Domkirke, Musikhuset Aarhus, Aalborg Domkirke, Christianskirken i Fredericia og mange andre steder.

Ensemblets koncerter i Aarhus spilles i Symfonisk Sal/Musikhuset og Domkirken

Johann Caspar Ferdinand Fischer:
Le Journal du Printemps nr. 4 (1695)
Ouverture
Entrèe
Rondeau
Gavotte
Menuet
Passacaille
Tomaso Albinoni:
Sonate á 5, opus 2 nr. 5, G -dur (1701)
Grave e adagio
Adagio
Georg Fridrich Händel:
Sonate, g-mol, HWV 393 (1719?)
Andante
Antonio Vivaldi:
Sonate opus 1 nr. 12, “La Folia” (1705)
Johann Rosenmüller:
Sonata Nona á 5
Sonata Duodecima á 5 (1682)
Johann Friedrich Fasch:
Sonate, d-mol (1750?)
Jean-Baptiste Lully:
“Le Bourgeois Gentilhomme” (1670) Suite
Ouverture
Air
Menuet I + II
Marche pour la Cérémonie des Turcs
Canarie
Deuxième Air
L’Entrée des Scaramouches,Trivelins et ArlequinReprésentant une Nuit
Chaconne des Scaramouches, Trivilins et Arlequin

Hør BaroqueAros spille Corelli.

Barokmusik ved en formiddagskoncert i Mariager Kirke.

BaroqueAros; indholdet ligger vel i navnet: Barokmusikere fra Aarhus.

Efter første koncert i Aarhus Domkirke, august 2010 skrev Aarhus Stiftstidende:

Ved en senere koncert skrev Jyllands-Posten:

Siden er det blevet til koncerter mange andre steder.

Ensemblets koncerter i Aarhus spilles i Symfonisk Sal/Musikhuset og Domkirken men BaroqueAros er for en stund taget nordpå til Mariager, hvor de øser af deres livgivende musik ved en koncert lørdag d. 2. november kl. 11:00. Der er gratis adgang til koncerten.