Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

følger
Jule-Salme-Maraton søndag d. 21. dec. 2014 kl. 19:30 . . . . .

Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke.
I år finder maratonnet sted på 4. søndag i advent i stedet for dagens højmesse.
Vær med til at afsynge 24 julesalmerved det traditionsrige julesalmemaraton.
Alle salmer synges stående i stearinlystes skær og med alle tekster på storskærm.
Kor og solister medvirke også så der bliver plads til siddepauser undervejs.

Der synges uddrag af nedenstående salmer. Klik på en salme for at forberede dig.
(Du kommer tilbage til denne side ved at klikke på >Næste koncert< øverst i menuen)

01) Det kimer nu til julefest
23) Kom, alle kristne
24) Julen har bragt

JuleSalmeKalender.
Igen i år inviterer Mariager Kirke til JuleSalmeMaraton.
Det er sjette gang dette arrangement finder sted, men konceptet er altid det samme: at synge sammen i Mariager Kirkes imponerende akustik.
Kirken vil være oplyst kun af stearinlys og alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog.
Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er.
Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med tyve salmer.
Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse.
Og så er der en øl eller vand efter indsatsen.
Du kan evt. se mere på musik.mariagerkirke.dk

CV . . . . .