Mariager kirkes
Søn d. 11. okt 2020 kl. 19:00
Ved denne musikgudstjeneste medvirker Klosterkoret, der bl.a. synge musik af Lange-Müller og Johann Sebastian Bach.
Tir d. 27. okt 2020 kl. 19:30
Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 15. nov 2020 kl. 15:00
Faures Requiem
Gabriel Faures smukke inderlige Requiem fremføres af Aars kirkes professionelle koncertkor, strygere og orgel. Ved koncerten opføres også Bachs kantate 150.
Tir d. 24. nov 2020 kl. 19:30

nn
Fre d. 27. nov 2020 kl. 20:00
Der er ikke brug for mere forbrugerræs. Der er brug for musik! Kom til koncert, når Mariager kirkes organist holder "Bach-Friday" med eviggyldig musik af den store mester Bach.
Søn d. 6. dec 2020 kl. 15:00
Juleoratoriet
Bach store Juleoratorium, der fortæller historien fra Lukasevangeliet om Jesu fødsel, fremføres af Coro Miste og Ensemble Zimmermann. Dirigent er Søren Birch.
Søn d. 13. dec 2020 kl. 15:00
Julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 20. dec 2020 kl. 19:30
JueSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 julesalmer i stearinlysets skær.
Julekoncert tirsdag d. 16. dec. kl. 19:30 med Coro Misto (50 kr.) . . . . .

Der er flere gode grunde til, at Coro Misto er det kor, der har gæstet Mariager Kirkes flest gange, men hovedgrunden ganske simpelt, at det er et godt kor.
Det har de bevist ved mange lejligheder - senest ved en koncert i 2012, hvor John Rutters værk for messing, kor, slagtøj og orgel imponerede publikum.

Ved julekoncerten d. 16. december er der ikke overraskende dansk og udenlandsk julemusik på programmet.

Coro Misto er et kammerkor bestående af sangere i miljøet omkring ved Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg Universitet og det øvrige musikliv i Aalborg.
Koret har eksisteret siden 1991. I den periode har det, gennem koncerter og radiooptagelser, markeret sig i det nordjyske musikmiljø som et kammerkor af høj standard.
Medvirkende hertil er givetvis også det løbende samarbejde med NUT, Aalborg Symfoniorkester og Nordjysk Musikkonservatorium.
Coro Misto bevæger sig indenfor det klassiske repertoire, kirkeligt som verdsligt, spændende fra tidlig musik, over romantikken til nyere værker.
Koret anser det for særligt vigtigt at fremme kendskabet til den nye danske kompositionsmusik og samarbejdet med forskellige komponister har gennem tiden resulteret i en række uropførelser.
I 2000 blev Coro Misto blevet optaget i Foreningen Danske Kammerkor, og har desuden vundet konkurrencen "Holmboe i Horsens".

Fransk middelalder / arr.: Jan-Åke HillerudVeni, Emmanuel
O magnum mysterium
Quem vidistis pastores
C. Balle/Grundtvig/Søren BirchEt lidet barn så lysteligt
Søren Birch/tekst: Knud Erik Lægsgaard, 2005Jul er en jomfru der føder en søn, 2007

Julekoncert med Coro Misto.
Det har de bevist ved mange lejligheder i Mariager Kirke - senest ved en koncert i 2012, hvor John Rutters værk for messing, kor, slagtøj og orgel imponerede publikum.

Ved julekoncerten d. 16. december synges der såvel kendte sange/carols som mindre kendt julemusik af bl.a. Berggreen, Birch, Gade, Carl Nielsen, Gabriel Jackson, la Cour og Poulenc.

Korets dirigeres af Søren Birch, som også stiftede koret og har stået i spisen for det lige siden.
Der tages en beskeden entré til koncerten.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021