Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Julekoncert tirsdag d. 16. dec. kl. 19:30 med Coro Misto (50 kr.) . . . . .

Der er flere gode grunde til, at Coro Misto er det kor, der har gæstet Mariager Kirkes flest gange, men hovedgrunden ganske simpelt, at det er et godt kor.
Det har de bevist ved mange lejligheder - senest ved en koncert i 2012, hvor John Rutters værk for messing, kor, slagtøj og orgel imponerede publikum.

Ved julekoncerten d. 16. december er der ikke overraskende dansk og udenlandsk julemusik på programmet.

Coro Misto er et kammerkor bestående af sangere i miljøet omkring ved Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg Universitet og det øvrige musikliv i Aalborg.
Koret har eksisteret siden 1991. I den periode har det, gennem koncerter og radiooptagelser, markeret sig i det nordjyske musikmiljø som et kammerkor af høj standard.
Medvirkende hertil er givetvis også det løbende samarbejde med NUT, Aalborg Symfoniorkester og Nordjysk Musikkonservatorium.
Coro Misto bevæger sig indenfor det klassiske repertoire, kirkeligt som verdsligt, spændende fra tidlig musik, over romantikken til nyere værker.
Koret anser det for særligt vigtigt at fremme kendskabet til den nye danske kompositionsmusik og samarbejdet med forskellige komponister har gennem tiden resulteret i en række uropførelser.
I 2000 blev Coro Misto blevet optaget i Foreningen Danske Kammerkor, og har desuden vundet konkurrencen "Holmboe i Horsens".

Fransk middelalder / arr.: Jan-Åke HillerudVeni, Emmanuel
O magnum mysterium
Quem vidistis pastores
C. Balle/Grundtvig/Søren BirchEt lidet barn så lysteligt
Søren Birch/tekst: Knud Erik Lægsgaard, 2005Jul er en jomfru der føder en søn, 2007

Julekoncert med Coro Misto.
Det har de bevist ved mange lejligheder i Mariager Kirke - senest ved en koncert i 2012, hvor John Rutters værk for messing, kor, slagtøj og orgel imponerede publikum.

Ved julekoncerten d. 16. december synges der såvel kendte sange/carols som mindre kendt julemusik af bl.a. Berggreen, Birch, Gade, Carl Nielsen, Gabriel Jackson, la Cour og Poulenc.

Korets dirigeres af Søren Birch, som også stiftede koret og har stået i spisen for det lige siden.
Der tages en beskeden entré til koncerten.