Søn d. 11. okt 2020 kl. 19:00
Ved denne musikgudstjeneste medvirker Klosterkoret, der bl.a. synge musik af Lange-Müller og Johann Sebastian Bach.
Tir d. 27. okt 2020 kl. 19:30
Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 15. nov 2020 kl. 15:00
Faures Requiem
Gabriel Faures smukke inderlige Requiem fremføres af Aars kirkes professionelle koncertkor, strygere og orgel. Ved koncerten opføres også Bachs kantate 150.
Tir d. 24. nov 2020 kl. 19:30

nn
Fre d. 27. nov 2020 kl. 20:00
Der er ikke brug for mere forbrugerræs. Der er brug for musik! Kom til koncert, når Mariager kirkes organist holder "Bach-Friday" med eviggyldig musik af den store mester Bach.
Søn d. 6. dec 2020 kl. 15:00
Juleoratoriet
Bach store Juleoratorium, der fortæller historien fra Lukasevangeliet om Jesu fødsel, fremføres af Coro Miste og Ensemble Zimmermann. Dirigent er Søren Birch.
Søn d. 13. dec 2020 kl. 15:00
Julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 20. dec 2020 kl. 19:30
JueSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 julesalmer i stearinlysets skær.
Tillykke Carl Nielsen II - Torsdag d. 22. okt. 2015 kl. 19:30 i Munkesalen (Nielsen sangskat)
Anette Kjær

Et fødselsdagsportræt af komponisten, musikeren og mennesket

Den 9. juni 2015 var det 150 år siden Carl Nielsen blev født.

Hans koncertsalsmusik og operaer opføres i dag over hele verden, og hans melodier til de folkelige, danske sange og salmer hæver sig stadig over landskabet med en egen, smuk tone.

Carl Nielsen kunne som spinde en melodi af enkel skønhed og stor rigdom.

Ordene fik nyt liv, og sangene såvel som symfonierne vidner om det brede vingefang.

Carl Nielsen var levende optaget af sin samtid.

Han komponerede, skrev og tænkte med afsæt i sin tid og det nybrud, der satte sig spor i kunst, kultur og dagligliv omkring århundredeskiftet.

Med udgangspunkt i sangene og med afsæt i Carl Nielsens breve og artikler, tegnes et portræt af komponisten, musikeren, samfundsdebattøren, musikskribenten og mennesket Carl Nielsen, der fik stor betydning, ikke mindst for den danske, folkelige fællessang.

Tillykke Carl Nielsen 2/3.
Et fødselsdagsportræt af komponisten, musikeren og mennesket har Anette Kjær kaldt sit foredrag om Carl Nielsen.
Den 9. juni 2015 er det 150 år siden Carl Nielsen blev født.
Carl Nielsen kunne som få spinde en melodi af enkel skønhed og stor rigdom.
Carl Nielsen var levende optaget af sin samtid.
Med udgangspunkt i sangene og med afsæt i Carl Nielsens breve og artikler, tegnes torsdag d. 22. oktober kl. 19:30 et portræt af komponisten, musikeren, samfundsdebattøren, musikskribenten og mennesket Carl Nielsen, der fik så stor betydning, ikke mindst for den danske, folkelige fællessang.

Koncerter i 2020
Koncerter i 2021