Mariager kirkes
Søn d. 11. okt 2020 kl. 19:00
Ved denne musikgudstjeneste medvirker Klosterkoret, der bl.a. synge musik af Lange-Müller og Johann Sebastian Bach.
Tir d. 27. okt 2020 kl. 19:30
Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 15. nov 2020 kl. 15:00
Faures Requiem
Gabriel Faures smukke inderlige Requiem fremføres af Aars kirkes professionelle koncertkor, strygere og orgel. Ved koncerten opføres også Bachs kantate 150.
Tir d. 24. nov 2020 kl. 19:30

nn
Fre d. 27. nov 2020 kl. 20:00
Der er ikke brug for mere forbrugerræs. Der er brug for musik! Kom til koncert, når Mariager kirkes organist holder "Bach-Friday" med eviggyldig musik af den store mester Bach.
Søn d. 6. dec 2020 kl. 15:00
Juleoratoriet
Bach store Juleoratorium, der fortæller historien fra Lukasevangeliet om Jesu fødsel, fremføres af Coro Miste og Ensemble Zimmermann. Dirigent er Søren Birch.
Søn d. 13. dec 2020 kl. 15:00
Julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 20. dec 2020 kl. 19:30
JueSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 julesalmer i stearinlysets skær.
Klosterkorets forårs/sommer koncert - lørdag d. 6. juni kl. 16:00 (gratis)

Ved Klosterkorets årlige forårs/sommer-koncert fremfører de 18 sangere i Klosterkoret musik af bl.a. Johann Hermann Schein og årets fødselar Carl Nielsen.

Johann Hermann Schein var Thomaskantor i Leipzig 100 år før Bach, og han har skrevet megen iørefaldende musik for to damestemmer, en enkelt herrestemme og cembalo/orgelDet er denne liflige musik koret synger.

Carl Nielsen fylder 150 år i år, og det fejres ved at synge nogle af hans mange fremragenede sange og salmer.

Det er en tradition, at koret griller efter forårs/sommerkoncerten og i år inviteres alle til at grille sammen med os i klosterhaven.

Du skal selv have grillkød og drikkevarer med - (kan lægges køl i klostret inden koncerten).
Koret sørger for garnituren.

Francois Couperin
Jubilemus
(1586-1630 )
Frohlocket nun, erhebet hoch
Carl Nielsen/GrundtvigGuds fred er mer end englevagt
Carl Nielsen Min pige er så lys som rav
Carl Nielsen
(1865-1931)
Nu sol i øst oprinder mild
Fra 3. cellosuite:
   bouree 1
   bouree 2
Dietrich Buxtehude
(ca. 1637-1707 )
Was mich auf dieser Welt betrübt
Gelobet seist du
ArcadeltAve Maria
Josquin Des Prez
(c. 1440-1521)
Ave vera virginitas
Man singet mit Freuden
Geroge Friederich Händel
Suite for cembalo
Knud erik Lægsgaard/Mikael UstrupEn sommerlugt
Otto Mortensen/GrundstvigHyggelig, rolig

Forårskoncert med klosterkoret og cellist
Johann Hermann Schein var Thomaskantor i Leipzig 100 år før Bach, og han har skrevet megen iørefaldende musik for to damestemmer, en enkelt herrestemme og cembalo/orgel. Det er denne liflige musik koret synger.
Carl Nielsen fylder 150 år i år, og det fejres ved at synge nogle af hans mange fremragenede sange og salmer.
Dele af programmet ledsages af cembalo og cello, som det har været tradition op gennem musikhistorien.
Gunilla Odsbøl er solistuddannet celist og hun vil spille uddrag af Bachs 3. cellosuite.
Det er en tradition, at koret griller efter forårs/sommerkoncerten, som i år finder sted lørdag d. 6. juni kl. 16:00, og i år inviteres alle til at grille sammen med koret i klosterhaven efter koncerten, som varer ca. 45. min.
Du skal selv have grillkød og drikkevarer med - (kan lægges på køl i klostret inden koncerten).
Koret sørger for garnituren.
Vel mødt med eller uden grill.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021