Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Klosterkorets forårs/sommer koncert - lørdag d. 6. juni kl. 16:00 (gratis)

Ved Klosterkorets årlige forårs/sommer-koncert fremfører de 18 sangere i Klosterkoret musik af bl.a. Johann Hermann Schein og årets fødselar Carl Nielsen.

Johann Hermann Schein var Thomaskantor i Leipzig 100 år før Bach, og han har skrevet megen iørefaldende musik for to damestemmer, en enkelt herrestemme og cembalo/orgelDet er denne liflige musik koret synger.

Carl Nielsen fylder 150 år i år, og det fejres ved at synge nogle af hans mange fremragenede sange og salmer.

Det er en tradition, at koret griller efter forårs/sommerkoncerten og i år inviteres alle til at grille sammen med os i klosterhaven.

Du skal selv have grillkød og drikkevarer med - (kan lægges køl i klostret inden koncerten).
Koret sørger for garnituren.

Francois Couperin
Jubilemus
(1586-1630 )
Frohlocket nun, erhebet hoch
Carl Nielsen/GrundtvigGuds fred er mer end englevagt
Carl Nielsen Min pige er så lys som rav
Carl Nielsen
(1865-1931)
Nu sol i øst oprinder mild
Fra 3. cellosuite:
   bouree 1
   bouree 2
Dietrich Buxtehude
(ca. 1637-1707 )
Was mich auf dieser Welt betrübt
Gelobet seist du
ArcadeltAve Maria
Josquin Des Prez
(c. 1440-1521)
Ave vera virginitas
Man singet mit Freuden
Geroge Friederich Händel
Suite for cembalo
Knud erik Lægsgaard/Mikael UstrupEn sommerlugt
Otto Mortensen/GrundstvigHyggelig, rolig

Forårskoncert med klosterkoret og cellist
Johann Hermann Schein var Thomaskantor i Leipzig 100 år før Bach, og han har skrevet megen iørefaldende musik for to damestemmer, en enkelt herrestemme og cembalo/orgel. Det er denne liflige musik koret synger.
Carl Nielsen fylder 150 år i år, og det fejres ved at synge nogle af hans mange fremragenede sange og salmer.
Dele af programmet ledsages af cembalo og cello, som det har været tradition op gennem musikhistorien.
Gunilla Odsbøl er solistuddannet celist og hun vil spille uddrag af Bachs 3. cellosuite.
Det er en tradition, at koret griller efter forårs/sommerkoncerten, som i år finder sted lørdag d. 6. juni kl. 16:00, og i år inviteres alle til at grille sammen med koret i klosterhaven efter koncerten, som varer ca. 45. min.
Du skal selv have grillkød og drikkevarer med - (kan lægges på køl i klostret inden koncerten).
Koret sørger for garnituren.
Vel mødt med eller uden grill.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023