Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

følger
Klosterkorets forårs/sommer koncert - lørdag d. 6. juni kl. 16:00 (gratis)

Ved Klosterkorets årlige forårs/sommer-koncert fremfører de 18 sangere i Klosterkoret musik af bl.a. Johann Hermann Schein og årets fødselar Carl Nielsen.

Johann Hermann Schein var Thomaskantor i Leipzig 100 år før Bach, og han har skrevet megen iørefaldende musik for to damestemmer, en enkelt herrestemme og cembalo/orgelDet er denne liflige musik koret synger.

Carl Nielsen fylder 150 år i år, og det fejres ved at synge nogle af hans mange fremragenede sange og salmer.

Det er en tradition, at koret griller efter forårs/sommerkoncerten og i år inviteres alle til at grille sammen med os i klosterhaven.

Du skal selv have grillkød og drikkevarer med - (kan lægges køl i klostret inden koncerten).
Koret sørger for garnituren.

Francois Couperin
Jubilemus
(1586-1630 )
Frohlocket nun, erhebet hoch
Carl Nielsen/GrundtvigGuds fred er mer end englevagt
Carl Nielsen Min pige er så lys som rav
Carl Nielsen
(1865-1931)
Nu sol i øst oprinder mild
Fra 3. cellosuite:
   bouree 1
   bouree 2
Dietrich Buxtehude
(ca. 1637-1707 )
Was mich auf dieser Welt betrübt
Gelobet seist du
ArcadeltAve Maria
Josquin Des Prez
(c. 1440-1521)
Ave vera virginitas
Man singet mit Freuden
Geroge Friederich Händel
Suite for cembalo
Knud erik Lægsgaard/Mikael UstrupEn sommerlugt
Otto Mortensen/GrundstvigHyggelig, rolig

Forårskoncert med klosterkoret og cellist
Johann Hermann Schein var Thomaskantor i Leipzig 100 år før Bach, og han har skrevet megen iørefaldende musik for to damestemmer, en enkelt herrestemme og cembalo/orgel. Det er denne liflige musik koret synger.
Carl Nielsen fylder 150 år i år, og det fejres ved at synge nogle af hans mange fremragenede sange og salmer.
Dele af programmet ledsages af cembalo og cello, som det har været tradition op gennem musikhistorien.
Gunilla Odsbøl er solistuddannet celist og hun vil spille uddrag af Bachs 3. cellosuite.
Det er en tradition, at koret griller efter forårs/sommerkoncerten, som i år finder sted lørdag d. 6. juni kl. 16:00, og i år inviteres alle til at grille sammen med koret i klosterhaven efter koncerten, som varer ca. 45. min.
Du skal selv have grillkød og drikkevarer med - (kan lægges på køl i klostret inden koncerten).
Koret sørger for garnituren.
Vel mødt med eller uden grill.