OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert AFLYST/UDSAT
AFLYST/UDSAT
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
5. sommerkoncert tirsdag d. 9. august kl. 19:30 Douglas Cleveland, orgel (50 kr. mulighed for partoutkort)
Douglas Cleveland er amerikansk koncertorganist med base i Seattle.

Douglas Cleveland er hjemmehørende i Seattle i USA, hvor underviser ved universitetet i orgel, samt fungerer som organist i Plymouth Church i Seattle.

Det er nu som koncertorganist Douglas Cleveland har gjort sig bemærket ved at spille koncerter ved de største koncertsteder herunder Notre Dame i Paris, Berlinerdomen og med flere symfoniorkestre i USA.

Ikke underligt er der amerikansk musik programmet, når han spiller i Mariager kirke.

Dog bliver der også afstikkere til europæiske komponister. Franskmanden Marchand og tyskeren Bach.

Louis Marchand
Grand Dialogue
David P. Dahl
(1937-)
Homage to Francois Couperin (2014)
Toccata, Adagio og Fuga i C-dur  (BWV 564)
Joseph Jongen
(1873-1953)
Scherzetto
Petit Prelude
George Baker
(1951-)
Prelude on “The Lone Wild Bird” (2015)
David Briggs
(1960-)
Four Concert Etudes (2016)

Orgelbesøg fra USA i Mariager Kirke.
Douglas Cleveland vandt i 1994 første prisen i "American Guild of Organists National Young Artists Competition" i Dallas, og har siden spillet koncerter over hele USA og mange steder i Europa.
Han samarbejder med et af verdens førende ensembler i gammel musik Paul Hilliers "Theatre of Voices, ligesom han spiller med flere amerikansk symfoniorkestre og han har siddet som dommer i flere orgeljuryer i USA.
Ved den femte sommerkoncert i Mariager kirke tirsdag d. 9. august kl. 19:30 diverterer han med bl.a. amerikansk musik af komponister, vi ikke kender på vore europæiske breddegrader, men det gør jo ikke musikken mindre god, at vi ikke kender ophavet. Egentlig kun mere interessant. Der bliver også plads til et par europæiske sværvægtere. FGranskmanden Marchand repræsenteret med sin store "Grand dialoque" i C-dir og Bach med Toccata, Adagio og Fuga i C-dur. Ligeledes i C-dur
Til daglig er Douglas Cleveland underviser på Washington School of Music og han er musiksk leder i Plymouth kirke i Seatlle.
Efter koncerten invieteres der som altid på et glas vin/vand udenfor kirken. Se mere på musik.mariagerkirke.dk

CV . . . . .
Han samarbejder med et af verdens førende ensembler i gammel musik Paul Hilliers "Theatre of Voices, ligesom han spiller med flere amerikansk symfoniorkestre.
Han har siddet som dommer i flere orgeljuryer i USA.
Til daglig er han underviser på Washington School of Music og han er musiksk leder i Plymouth kirke i Seatlle.

Koncerter i 2021
Koncerter i 2022