Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
5. sommerkoncert tirsdag d. 9. august kl. 19:30 Douglas Cleveland, orgel (50 kr. mulighed for partoutkort)
Douglas Cleveland er amerikansk koncertorganist med base i Seattle.

Douglas Cleveland er hjemmehørende i Seattle i USA, hvor underviser ved universitetet i orgel, samt fungerer som organist i Plymouth Church i Seattle.

Det er nu som koncertorganist Douglas Cleveland har gjort sig bemærket ved at spille koncerter ved de største koncertsteder herunder Notre Dame i Paris, Berlinerdomen og med flere symfoniorkestre i USA.

Ikke underligt er der amerikansk musik programmet, når han spiller i Mariager kirke.

Dog bliver der også afstikkere til europæiske komponister. Franskmanden Marchand og tyskeren Bach.

Louis Marchand
Grand Dialogue
David P. Dahl
(1937-)
Homage to Francois Couperin (2014)
Toccata, Adagio og Fuga i C-dur  (BWV 564)
Joseph Jongen
(1873-1953)
Scherzetto
Petit Prelude
George Baker
(1951-)
Prelude on “The Lone Wild Bird” (2015)
David Briggs
(1960-)
Four Concert Etudes (2016)

Orgelbesøg fra USA i Mariager Kirke.
Douglas Cleveland vandt i 1994 første prisen i "American Guild of Organists National Young Artists Competition" i Dallas, og har siden spillet koncerter over hele USA og mange steder i Europa.
Han samarbejder med et af verdens førende ensembler i gammel musik Paul Hilliers "Theatre of Voices, ligesom han spiller med flere amerikansk symfoniorkestre og han har siddet som dommer i flere orgeljuryer i USA.
Ved den femte sommerkoncert i Mariager kirke tirsdag d. 9. august kl. 19:30 diverterer han med bl.a. amerikansk musik af komponister, vi ikke kender på vore europæiske breddegrader, men det gør jo ikke musikken mindre god, at vi ikke kender ophavet. Egentlig kun mere interessant. Der bliver også plads til et par europæiske sværvægtere. FGranskmanden Marchand repræsenteret med sin store "Grand dialoque" i C-dir og Bach med Toccata, Adagio og Fuga i C-dur. Ligeledes i C-dur
Til daglig er Douglas Cleveland underviser på Washington School of Music og han er musiksk leder i Plymouth kirke i Seatlle.
Efter koncerten invieteres der som altid på et glas vin/vand udenfor kirken. Se mere på musik.mariagerkirke.dk

CV . . . . .
Han samarbejder med et af verdens førende ensembler i gammel musik Paul Hilliers "Theatre of Voices, ligesom han spiller med flere amerikansk symfoniorkestre.
Han har siddet som dommer i flere orgeljuryer i USA.
Til daglig er han underviser på Washington School of Music og han er musiksk leder i Plymouth kirke i Seatlle.