Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Jule-Salme-Maraton søndag d. 20. dec. 2015 kl. 19:30 . . . . .

JuleSalmeMaraton.
Vi kalder det et maraton, fordi der er gået lidt sport i det at synge julesalmer hvert år 4. søndag i advent i Mariager Kirke.
Måske synger vi badet eller nynner for os selv derhjemme, men det store fællessangsbrus skal man være flere om.
Det er hele pointen i julesalmemaraton.
Vi synger sammen i kirkens store rum med den gode akustik uddrag af 24 advents- og julesalmer - som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog.
Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er. Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med tyve salmer.
Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse. Og så er der en øl eller vand efter indsatsen.
Skulle du have lyst til at vide hvad vi skal synge, kan du på musik.mariagerkirke.dk se hvad der synges og du kan sågar høre hvordan det har lydt de foregående år.