Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

følger
Julekoncert med Klosterkoret. Onsdag d. 9. december kl. 19:30 (gratis)

Ingen jul uden julemusik. Julen varer længe synger vi i en kendt julesang, men sandheden er, at julen er ganske kort
Jesus fødes d. 24-25 december og det er det.

Ikke desto mindre er det tilladt at synge om Jesu fødsel hele december, og det gør vi.

Ved denne koncert i form af de kendte og elskede engelske christmas carols.

Klosterkoret synger et program både med christmas carols akkompagneret af kirkens orgel, men også en afdeling a capella satser sunget fra kirkens kor.

Tysk 1360/Piae Cantiones 1582Personet Hodie
English traditional carolThe first Nowell
Fransk traditional carolA maiden most gentle
Este’s Psalter 1592While shepherds watched
14th-century Irish carolGabriel to Mary came
English traditional arr.God rest you merry, Gentlemen
Claude BalbastréJoseph est bien marié
Brorson/Nielsen/UstrupMit hjerte altid vanker
Gauntlett/Alexander/UstrupOnce in royal Davids city
Luther/Thomissøn/UstrupFra Himlen kom en engel klar
Basque carol/Baring-GouldGabriel’s message
Pageant of the Shearmon 15 århCoventry carol
Tysk/Alvad/UstrupMaria gennem torne går

Julekoncert med KlosterKoret.
Ingen jul uden julemusik. Julen varer længe synger vi i en kendt julesang, men sandheden er, at julen er ganske kort.
Jesus fødes d. 24-25 december og det er det.
Ikke desto mindre er det tilladt at synge om Jesu fødsel hele december, og det gør vi gerne.
Ved denne koncert onsdag d. 9.december ii form af de kendte og elskede engelske christmas carols.
Klosterkoret synger et program både med christmas carols akkompagneret af kirkens orgel, men også en afdeling a capella satser sunget fra kirkens kor.
Publikum får også lov til at synge et par kendte jule-carols-salmer.
Der er gratis adgang til koncerten, som efterfølges af æbleskiver for alle i korets normale øvelokale i Klostret.