Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Julekoncert med Klosterkoret. Onsdag d. 9. december kl. 19:30 (gratis)

Ingen jul uden julemusik. Julen varer længe synger vi i en kendt julesang, men sandheden er, at julen er ganske kort
Jesus fødes d. 24-25 december og det er det.

Ikke desto mindre er det tilladt at synge om Jesu fødsel hele december, og det gør vi.

Ved denne koncert i form af de kendte og elskede engelske christmas carols.

Klosterkoret synger et program både med christmas carols akkompagneret af kirkens orgel, men også en afdeling a capella satser sunget fra kirkens kor.

Tysk 1360/Piae Cantiones 1582Personet Hodie
English traditional carolThe first Nowell
Fransk traditional carolA maiden most gentle
Este’s Psalter 1592While shepherds watched
14th-century Irish carolGabriel to Mary came
English traditional arr.God rest you merry, Gentlemen
Claude BalbastréJoseph est bien marié
Brorson/Nielsen/UstrupMit hjerte altid vanker
Gauntlett/Alexander/UstrupOnce in royal Davids city
Luther/Thomissøn/UstrupFra Himlen kom en engel klar
Basque carol/Baring-GouldGabriel’s message
Pageant of the Shearmon 15 århCoventry carol
Tysk/Alvad/UstrupMaria gennem torne går

Julekoncert med KlosterKoret.
Ingen jul uden julemusik. Julen varer længe synger vi i en kendt julesang, men sandheden er, at julen er ganske kort.
Jesus fødes d. 24-25 december og det er det.
Ikke desto mindre er det tilladt at synge om Jesu fødsel hele december, og det gør vi gerne.
Ved denne koncert onsdag d. 9.december ii form af de kendte og elskede engelske christmas carols.
Klosterkoret synger et program både med christmas carols akkompagneret af kirkens orgel, men også en afdeling a capella satser sunget fra kirkens kor.
Publikum får også lov til at synge et par kendte jule-carols-salmer.
Der er gratis adgang til koncerten, som efterfølges af æbleskiver for alle i korets normale øvelokale i Klostret.