Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Vibeke Astner spiller musik af Bach, Bruhns, Böhm, Buxtehude, Marcello og Scheidemann
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
nn
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Nn
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Tir d. 27. jun 2023 kl. 19:30
Tir d. 11. jul 2023 kl. 19:30
Tir d. 25. jul 2023 kl. 19:30
Tir d. 8. aug 2023 kl. 19:30
"Lær og lyt" til Puccinis opera Turandot (DVD) i Munkesalen.

Der er en særdeles grum historie der udspiller sig i Giacomo Puccini opera Turandot.

Når de så planmæssigt ikke kan svare rigtigt gåderne, de betale prisen med en halshugning.

Intet varer dog evigt, og en dag står der en bejler, som ikke mister hovedet.

Det sætter prinsessen på prøve.

Operaen er Puccinis sidste og han døde inden den blev færdiggjort.

Der har ikke været muligt at operaen til Mariager i levende live, opreaftenen i Munskesalen bliver via DVD og en gennemgang af handlingen, alle kan følge med i grusomhederne og kærlighedens endelige sejr.

Operaaften i Munkesalen.
En kinesisk forkælet prinsesse, som alle af en eller anden grund gerne vil giftes med, har som sin største fornøjelse her i livet, at stille uløselige gåder til alverdens bejlere. Når de så planmæssigt ikke kan svare rigtigt på gåderne, må de betale prisen med en halshugning.
Intet varer dog evigt, og en dag står der en bejler, som ikke mister hovedet.
Det sætter prinsessen på prøve.
Operaen er Puccinis sidste og han døde inden den blev færdiggjort. Han nåede dog at skrive sin måske mest berømte arie "Nessum dorma", der blandt andet er brugt i reklamer og ved VM i fodbold.
Der har ikke været muligt at få operaen til Mariager i levende live, så opreaftenen i Munskesalen bliver via DVD og en gennemgang af handlingen, så alle kan følge med i grusomhederne og kærlighedes endelige sejr.
Arrangemnetet finder torsdag d. 3. november kl. 19:30 i Munkesalen i Mariager Kloster.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023