Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
"Lær og lyt" til Puccinis opera Turandot (DVD) i Munkesalen.

Der er en særdeles grum historie der udspiller sig i Giacomo Puccini opera Turandot.

Når de så planmæssigt ikke kan svare rigtigt gåderne, de betale prisen med en halshugning.

Intet varer dog evigt, og en dag står der en bejler, som ikke mister hovedet.

Det sætter prinsessen på prøve.

Operaen er Puccinis sidste og han døde inden den blev færdiggjort.

Der har ikke været muligt at operaen til Mariager i levende live, opreaftenen i Munskesalen bliver via DVD og en gennemgang af handlingen, alle kan følge med i grusomhederne og kærlighedens endelige sejr.

Operaaften i Munkesalen.
En kinesisk forkælet prinsesse, som alle af en eller anden grund gerne vil giftes med, har som sin største fornøjelse her i livet, at stille uløselige gåder til alverdens bejlere. Når de så planmæssigt ikke kan svare rigtigt på gåderne, må de betale prisen med en halshugning.
Intet varer dog evigt, og en dag står der en bejler, som ikke mister hovedet.
Det sætter prinsessen på prøve.
Operaen er Puccinis sidste og han døde inden den blev færdiggjort. Han nåede dog at skrive sin måske mest berømte arie "Nessum dorma", der blandt andet er brugt i reklamer og ved VM i fodbold.
Der har ikke været muligt at få operaen til Mariager i levende live, så opreaftenen i Munskesalen bliver via DVD og en gennemgang af handlingen, så alle kan følge med i grusomhederne og kærlighedes endelige sejr.
Arrangemnetet finder torsdag d. 3. november kl. 19:30 i Munkesalen i Mariager Kloster.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021