Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
"Lær og lyt" til Puccinis opera Turandot (DVD) i Munkesalen.

Der er en særdeles grum historie der udspiller sig i Giacomo Puccini opera Turandot.

Når de så planmæssigt ikke kan svare rigtigt gåderne, de betale prisen med en halshugning.

Intet varer dog evigt, og en dag står der en bejler, som ikke mister hovedet.

Det sætter prinsessen på prøve.

Operaen er Puccinis sidste og han døde inden den blev færdiggjort.

Der har ikke været muligt at operaen til Mariager i levende live, opreaftenen i Munskesalen bliver via DVD og en gennemgang af handlingen, alle kan følge med i grusomhederne og kærlighedens endelige sejr.

Operaaften i Munkesalen.
En kinesisk forkælet prinsesse, som alle af en eller anden grund gerne vil giftes med, har som sin største fornøjelse her i livet, at stille uløselige gåder til alverdens bejlere. Når de så planmæssigt ikke kan svare rigtigt på gåderne, må de betale prisen med en halshugning.
Intet varer dog evigt, og en dag står der en bejler, som ikke mister hovedet.
Det sætter prinsessen på prøve.
Operaen er Puccinis sidste og han døde inden den blev færdiggjort. Han nåede dog at skrive sin måske mest berømte arie "Nessum dorma", der blandt andet er brugt i reklamer og ved VM i fodbold.
Der har ikke været muligt at få operaen til Mariager i levende live, så opreaftenen i Munskesalen bliver via DVD og en gennemgang af handlingen, så alle kan følge med i grusomhederne og kærlighedes endelige sejr.
Arrangemnetet finder torsdag d. 3. november kl. 19:30 i Munkesalen i Mariager Kloster.