Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
Jule-Salme-Maraton søndag d. 18. dec. 2016 kl. 19:30 . . . . .

JuleSalmeMaraton.
Vi kalder det et maraton, fordi der er gået lidt sport i det at synge julesalmer hvert år 4. søndag i advent i Mariager Kirke.
Måske synger vi badet eller nynner for os selv derhjemme, men det store fællessangsbrus skal man være flere om.
Det er hele pointen i julesalmemaraton. Vi synger sammen i kirkens store rum med den gode akustik uddrag af 21 julesalmer - som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog.
Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er.
Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med en del salmer.
Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse.
Skulle du have lyst til at vide hvad vi skal synge, kan du på musik.mariagerkirke.dk se hvad der synges og du kan sågar høre hvordan det har lydt de foregående år.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021