OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
Jule-Salme-Maraton søndag d. 18. dec. 2016 kl. 19:30 . . . . .

JuleSalmeMaraton.
Vi kalder det et maraton, fordi der er gået lidt sport i det at synge julesalmer hvert år 4. søndag i advent i Mariager Kirke.
Måske synger vi badet eller nynner for os selv derhjemme, men det store fællessangsbrus skal man være flere om.
Det er hele pointen i julesalmemaraton. Vi synger sammen i kirkens store rum med den gode akustik uddrag af 21 julesalmer - som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog.
Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er.
Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med en del salmer.
Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse.
Skulle du have lyst til at vide hvad vi skal synge, kan du på musik.mariagerkirke.dk se hvad der synges og du kan sågar høre hvordan det har lydt de foregående år.

Koncerter i 2021
Koncerter i 2022