Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Dissing, Kleive og Reiersrud torsdag d. 14. april kl. 19:30 (185 kr.)

Sammen med de to norske musikere, organist og arrangør Iver Kleive og guitarist Knut Reiersrud, har Povl Dissing henrykket med sine fortolkninger af Grundtvigs salmer ved kirkekoncerter og cd-udgivelsen ’Den signede dag’, som er indspillet i Odense Domkirke.

I 2013 udgav Dissing, Kleive & Reiersrud deres anden CD, “Som den gyldne sol”, igen med Odense Domkirkes formidable orgel og akustik som ramme.

Denne gang med fortolkninger af Kingo, Ingemann, Brorson og Grundtvig.

De tre musikere berører med deres følelsesmæssige og intellektuelle kraftpræstationer publikum, og musikken ved koncerterne fremstår altid som en uforglemmelig og smuk oplevelse - ikke mindst i Mariager Kirke, som både kan levere smukke rammer, fantastisk akustik.

JP Kulturs anmelder skrev efter en af deres koncerter denne begejstrede anmeldelse: ”Guitarist Knut Reiersrud spillede ind i mellem så guddommeligt guitar (både el- og akustisk), at man næsten skulle tro, at Vorherre havde en finger med i spillet. Måske havde han også pillet ved Iver Kleves orgel. Musikken lød i hvert fald himmelsk”.

Billetsalget via Himmerlandsbilletten. Klik på logoet!