Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Dissing, Kleive og Reiersrud torsdag d. 14. april kl. 19:30 (185 kr.)
Billetter til 185 kr. kan bl.a. købes via billetportal:
Der er altid garanteret billetter til salg ved døren

Sammen med de to norske musikere, organist og arrangør Iver Kleive og guitarist Knut Reiersrud, har Povl Dissing henrykket med sine fortolkninger af Grundtvigs salmer ved kirkekoncerter og cd-udgivelsen ’Den signede dag’, som er indspillet i Odense Domkirke.

I 2013 udgav Dissing, Kleive & Reiersrud deres anden CD, “Som den gyldne sol”, igen med Odense Domkirkes formidable orgel og akustik som ramme.

Denne gang med fortolkninger af Kingo, Ingemann, Brorson og Grundtvig.

De tre musikere berører med deres følelsesmæssige og intellektuelle kraftpræstationer publikum, og musikken ved koncerterne fremstår altid som en uforglemmelig og smuk oplevelse - ikke mindst i Mariager Kirke, som både kan levere smukke rammer, fantastisk akustik.

JP Kulturs anmelder skrev efter en af deres koncerter denne begejstrede anmeldelse: ”Guitarist Knut Reiersrud spillede ind i mellem så guddommeligt guitar (både el- og akustisk), at man næsten skulle tro, at Vorherre havde en finger med i spillet. Måske havde han også pillet ved Iver Kleves orgel. Musikken lød i hvert fald himmelsk”.

Billetsalget via Himmerlandsbilletten. Klik på logoet!

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023