Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Opera i Klostret med Verdis Rigoletto torsdag d. 16. november kl. 19:30 (gratis)

Rigoletto er komponeret i 1851 og blev Verdis helt store gennembrud. Operaen har været elsket og spillet lige siden.

Vi elsker vores børn og vil gerne beskytte dem mod alverdens ondskab.

Det ville Rigolette - hertugens hofnar - også men gennem mange forviklinger kommer han dog til at hyre en lejemorder, der ved endne en række forviklinger kommer til at slå Rigolettos elskede datter Gilda ihjel i stedet for den elskovssyge og falske hertug.