Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spilles musik af Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach, Jean-Adam Guillain og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Nn
Opera i Klostret med Verdis Rigoletto torsdag d. 16. november kl. 19:30 (gratis)

Rigoletto er komponeret i 1851 og blev Verdis helt store gennembrud. Operaen har været elsket og spillet lige siden.

Vi elsker vores børn og vil gerne beskytte dem mod alverdens ondskab.

Det ville Rigolette - hertugens hofnar - også men gennem mange forviklinger kommer han dog til at hyre en lejemorder, der ved endne en række forviklinger kommer til at slå Rigolettos elskede datter Gilda ihjel i stedet for den elskovssyge og falske hertug.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023