Ons d. 11. dec 2019 kl. 19:30

Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Søn d. 5. jan 2020 kl. 16:00

Nytårskoncert
I 10-året for opsætningen af kirkens Aubertinorgel, spiller kirkens organist nytårskoncert med hovedsagligt fransk musik. Bl.a. Messiaen, Clerambault, Dubois og Widor.
Opera i Klostret med Verdis Rigoletto torsdag d. 16. november kl. 19:30 (gratis)

Rigoletto er komponeret i 1851 og blev Verdis helt store gennembrud. Operaen har været elsket og spillet lige siden.

Vi elsker vores børn og vil gerne beskytte dem mod alverdens ondskab.

Det ville Rigolette - hertugens hofnar - også men gennem mange forviklinger kommer han dog til at hyre en lejemorder, der ved endne en række forviklinger kommer til at slå Rigolettos elskede datter Gilda ihjel i stedet for den elskovssyge og falske hertug.