Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Julekoncert med Klosterkoret. Onsdag d. 6. december kl. 19:30 (gratis)

En rose så jeg skyde.

Det eneste, der mangler er et publikum og Klosterkoret, men begge dele vil være til stede onsdag d. 6. december, hvor årets lokale julekoncert finder sted.

Ingen jul uden julemusik. Julen varer længe synger vi i en kendt julesang, men sandheden er, at julen er ganske kort.

Jesus fødes d. 24-25 december og det er det. Ikke desto mindre er det tilladt at synge om Jesu fødsel hele december, og det gør vi.

Ved denne koncert i form af de kendte og elskede engelske christmas carols. Klosterkoret synger et program både med christmas carols akkompagneret af kirkens orgel, men også en afdeling a capella satser sunget fra kirkens kor.

Tysk 1360/Piae Cantiones 1582Personent Hodie
Tune from Piae Cantiones/arr. Willcocks
(1582)
Unto us is born a Son
FællessalmeO kom, o kom, Immanuel
English traditional carolGod rest ye merry Gentlemen
DDS 81Fryd dig, du Kristi brud (v 1+2)
Wo soll ich fliehen hin  (BWV 646)
  à 2 claviers et pédale
DDS 81 Fryd dig, du Kristi brud (v 5+7)
FællessalmeBlomstre som en rosengård
DDS 117En rose så jeg skyde (v 1+2)
Johannes Brahms
Es ist ein Ros  (Opus 122 nr. 8)
DDS 117 En rose så jeg skyde (v 3)
Latin/Hans Leo HaslerResonet in laudibus
Carl Nielsen/BrorsonMit hjerte altid vanker
Luther/Grundtvig/sats: UstrupFra Himlen kom en engel klar
Engelsk traditionelGabriels message
Lægsgaard/BirchJul er en jomfru
Sats: Mikael UstrupMaria gennem torne

Julekoncert med KlosterKoret.
Jesus fødes d. 24-25 december og det er det. Ikke desto mindre er det tilladt at synge om Jesu fødsel hele december, og det gør vi gerne.
Ved denne koncert onsdag d. 6. december i form af de kendte og elskede engelske christmas carols.
Publikum får også lov til at synge et par kendte jule-carols-salmer.
Der er gratis adgang til koncerten, som efterfølges af æbleskiver for alle i korets normale øvelokale i Klostret.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023