Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Julekoncert med Klosterkoret. Onsdag d. 6. december kl. 19:30 (gratis)

En rose så jeg skyde.

Det eneste, der mangler er et publikum og Klosterkoret, men begge dele vil være til stede onsdag d. 6. december, hvor årets lokale julekoncert finder sted.

Ingen jul uden julemusik. Julen varer længe synger vi i en kendt julesang, men sandheden er, at julen er ganske kort.

Jesus fødes d. 24-25 december og det er det. Ikke desto mindre er det tilladt at synge om Jesu fødsel hele december, og det gør vi.

Ved denne koncert i form af de kendte og elskede engelske christmas carols. Klosterkoret synger et program både med christmas carols akkompagneret af kirkens orgel, men også en afdeling a capella satser sunget fra kirkens kor.

Tysk 1360/Piae Cantiones 1582Personent Hodie
Tune from Piae Cantiones/arr. Willcocks
(1582)
Unto us is born a Son
FællessalmeO kom, o kom, Immanuel
English traditional carolGod rest ye merry Gentlemen
DDS 81Fryd dig, du Kristi brud (v 1+2)
Wo soll ich fliehen hin  (BWV 646)
  à 2 claviers et pédale
DDS 81 Fryd dig, du Kristi brud (v 5+7)
FællessalmeBlomstre som en rosengård
DDS 117En rose så jeg skyde (v 1+2)
Johannes Brahms
Es ist ein Ros' entsprungen
DDS 117 En rose så jeg skyde (v 3)
Latin/Hans Leo HaslerResonet in laudibus
Carl Nielsen/BrorsonMit hjerte altid vanker
Luther/Grundtvig/sats: UstrupFra Himlen kom en engel klar
Engelsk traditionelGabriels message
Lægsgaard/BirchJul er en jomfru
Sats: Mikael UstrupMaria gennem torne

Julekoncert med KlosterKoret.
Jesus fødes d. 24-25 december og det er det. Ikke desto mindre er det tilladt at synge om Jesu fødsel hele december, og det gør vi gerne.
Ved denne koncert onsdag d. 6. december i form af de kendte og elskede engelske christmas carols.
Publikum får også lov til at synge et par kendte jule-carols-salmer.
Der er gratis adgang til koncerten, som efterfølges af æbleskiver for alle i korets normale øvelokale i Klostret.