Mariager kirkes
Søn d. 11. okt 2020 kl. 19:00
Ved denne musikgudstjeneste medvirker Klosterkoret, der bl.a. synge musik af Lange-Müller og Johann Sebastian Bach.
Tir d. 27. okt 2020 kl. 19:30
Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 15. nov 2020 kl. 15:00
Faures Requiem
Gabriel Faures smukke inderlige Requiem fremføres af Aars kirkes professionelle koncertkor, strygere og orgel. Ved koncerten opføres også Bachs kantate 150.
Tir d. 24. nov 2020 kl. 19:30

nn
Fre d. 27. nov 2020 kl. 20:00
Der er ikke brug for mere forbrugerræs. Der er brug for musik! Kom til koncert, når Mariager kirkes organist holder "Bach-Friday" med eviggyldig musik af den store mester Bach.
Søn d. 6. dec 2020 kl. 15:00
Juleoratoriet
Bach store Juleoratorium, der fortæller historien fra Lukasevangeliet om Jesu fødsel, fremføres af Coro Miste og Ensemble Zimmermann. Dirigent er Søren Birch.
Søn d. 13. dec 2020 kl. 15:00
Julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 20. dec 2020 kl. 19:30
JueSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 julesalmer i stearinlysets skær.
Julekoncert med Klosterkoret. Onsdag d. 6. december kl. 19:30 (gratis)

En rose så jeg skyde.

Det eneste, der mangler er et publikum og Klosterkoret, men begge dele vil være til stede onsdag d. 6. december, hvor årets lokale julekoncert finder sted.

Ingen jul uden julemusik. Julen varer længe synger vi i en kendt julesang, men sandheden er, at julen er ganske kort.

Jesus fødes d. 24-25 december og det er det. Ikke desto mindre er det tilladt at synge om Jesu fødsel hele december, og det gør vi.

Ved denne koncert i form af de kendte og elskede engelske christmas carols. Klosterkoret synger et program både med christmas carols akkompagneret af kirkens orgel, men også en afdeling a capella satser sunget fra kirkens kor.

Tysk 1360/Piae Cantiones 1582Personent Hodie
Tune from Piae Cantiones/arr. Willcocks
(1582)
Unto us is born a Son
FællessalmeO kom, o kom, Immanuel
English traditional carolGod rest ye merry Gentlemen
DDS 81Fryd dig, du Kristi brud (v 1+2)
Wo soll ich fliehen hin  (BWV 646)
  à 2 claviers et pédale
DDS 81 Fryd dig, du Kristi brud (v 5+7)
FællessalmeBlomstre som en rosengård
DDS 117En rose så jeg skyde (v 1+2)
Johannes Brahms
Es ist ein Ros
DDS 117 En rose så jeg skyde (v 3)
Latin/Hans Leo HaslerResonet in laudibus
Carl Nielsen/BrorsonMit hjerte altid vanker
Luther/Grundtvig/sats: UstrupFra Himlen kom en engel klar
Engelsk traditionelGabriels message
Lægsgaard/BirchJul er en jomfru
Sats: Mikael UstrupMaria gennem torne

Julekoncert med KlosterKoret.
Jesus fødes d. 24-25 december og det er det. Ikke desto mindre er det tilladt at synge om Jesu fødsel hele december, og det gør vi gerne.
Ved denne koncert onsdag d. 6. december i form af de kendte og elskede engelske christmas carols.
Publikum får også lov til at synge et par kendte jule-carols-salmer.
Der er gratis adgang til koncerten, som efterfølges af æbleskiver for alle i korets normale øvelokale i Klostret.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021