Søn d. 11. okt 2020 kl. 19:00
Ved denne musikgudstjeneste medvirker Klosterkoret, der bl.a. synge musik af Lange-Müller og Johann Sebastian Bach.
Tir d. 27. okt 2020 kl. 19:30
Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 15. nov 2020 kl. 15:00
Faures Requiem
Gabriel Faures smukke inderlige Requiem fremføres af Aars kirkes professionelle koncertkor, strygere og orgel. Ved koncerten opføres også Bachs kantate 150.
Tir d. 24. nov 2020 kl. 19:30

nn
Fre d. 27. nov 2020 kl. 20:00
Der er ikke brug for mere forbrugerræs. Der er brug for musik! Kom til koncert, når Mariager kirkes organist holder "Bach-Friday" med eviggyldig musik af den store mester Bach.
Søn d. 6. dec 2020 kl. 15:00
Juleoratoriet
Bach store Juleoratorium, der fortæller historien fra Lukasevangeliet om Jesu fødsel, fremføres af Coro Miste og Ensemble Zimmermann. Dirigent er Søren Birch.
Søn d. 13. dec 2020 kl. 15:00
Julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 20. dec 2020 kl. 19:30
JueSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 julesalmer i stearinlysets skær.
Jule-Salme-Maraton søndag d. 17. dec. kl. 19:30 - Syng dig glad!

JuleSalmeMaraton.
Vi kalder det et maraton, fordi der er gået lidt sport i det, at synge julesalmer for fuld udblæsning inden jul i Mariager Kirke.
Måske synger vi badet eller nynner for os selv derhjemme, men det store fællessangsbrus skal man være flere om.
Det er hele pointen i julesalmemaraton. Vi synger sammen i kirkens store rum med den gode akustik uddrag af 24 julesalmer - som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog.
Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er.
Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med en del salmer.
Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse.
I år medvirker trompetisten Tristan Button så musikledsagelsen bliver festligere end nogensinde.
Skulle du have lyst til at vide hvad vi skal synge, kan du på musik.mariagerkirke.dk se hvad der synges og du kan sågar høre hvordan det har lydt de foregående år.

Koncerter i 2020
Koncerter i 2021