Søn d. 17. dec 2017 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke.
Der synges i år uddrag af i alt 20 advents- og julesalmer i stearinlysets skær.
Søn d. 7. jan 2018 kl. 16:00

Nytårs-orgelkoncert
Efter reformationsårets focus på især tysk musik, så byder nytårskoncerten 2018 på nonreformation musik bl.a. af franskmændene: Jehan Alain, César Franck og Léon Boëllmann
Fre d. 23. feb 2018 kl. 19:30

Fløjte, bas & orgel
I oktober 2016 indspillede de tre svenske musikere Anders Jormin, Karin Nelson och Jonas Simonson en CD i Mariager kirke med titlen Tantum fra den latinske hymne Pange Lingua. Koncerten byder på musik fra cd'en.
Tor d. 15. mar 2018 kl. 19:30

Fransk orgelmesse
Kirkens organist - Mikael Ustrup - spiller Couperins "Messe til Klostrene". Kirkens kor og organist Anders Olesen udfører de tilhørende sanglige led.
Søn d. 18. mar 2018 kl. 16:30

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges musik af Scheidemann, Arcadelt, Hans Leo Hassler, Gabriel Faure og Michael Praetorius.
Jule-Salme-Maraton søndag d. 17. dec. kl. 19:30 - Syng dig glad!

JuleSalmeMaraton.
Vi kalder det et maraton, fordi der er gået lidt sport i det, at synge julesalmer for fuld udblæsning inden jul i Mariager Kirke.
Måske synger vi badet eller nynner for os selv derhjemme, men det store fællessangsbrus skal man være flere om.
Det er hele pointen i julesalmemaraton. Vi synger sammen i kirkens store rum med den gode akustik uddrag af 24 julesalmer - som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog.
Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er.
Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med en del salmer.
Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse.
I år medvirker trompetisten Tristan Button så musikledsagelsen bliver festligere end nogensinde.
Skulle du have lyst til at vide hvad vi skal synge, kan du på musik.mariagerkirke.dk se hvad der synges og du kan sågar høre hvordan det har lydt de foregående år.