Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Korkoncert med Vadstena Klosterkirkes kor fredag d. 26. maj kl. 19:30 (gratis)
Vadstena Klosterkirkes kor

Vadstena Klosterkirkes kor er en lille turne i Danmark. De besøger Mariager og Ribe.

Koret synger svensk og nordisk kormusik og balndede klassikere af bla. Bach og Homilius og kopret ledes af Beatrice Paping.

Korbesøg fra Vadstena.

Da den hellige Birgitta for mange år siden fik lov til at oprettet en række dobbeltklostre, kunne hun ikke vide, at hun dermed også skulle binde en række byer sammen her i kristenhedens tredje årtusinde.
Vadstena, Maribo og Mariager er bundet sammen af det simple faktum, at her ligger Skandinaviens Birgitta-kirker.
Vadstena Klosterkirkes kor er i Kristi himmelfartsferien på en lille turne i Danmark, og den turne bringer dem forbi Mariager kirke.
Det foregår fredag d. 26. maj kl. 19:30, hvor der er der koncert med koret. Koret dirigeres af Beatrice Paping og på programmet er der musik af bl.a. Bach, Homilius og Stanford og der bliver også plads til et par af svensk kirkemusiks største eksportvarer: Oscar Lindbergs fæbodspsalme og sommersalme af Waldemar Åhlen. Den vi på danske kender som "Det dufter lysegrønt af græs".
Mariager kirkes organist akkompagnerer på kirkens franske orgel i denne fredag-aftenskoncert, hvortil der er gratis adgang.