OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
Korkoncert med Vadstena Klosterkirkes kor fredag d. 26. maj kl. 19:30 (gratis)
Vadstena Klosterkirkes kor

Vadstena Klosterkirkes kor er en lille turne i Danmark. De besøger Mariager og Ribe.

Koret synger svensk og nordisk kormusik og balndede klassikere af bla. Bach og Homilius og kopret ledes af Beatrice Paping.

Korbesøg fra Vadstena.

Da den hellige Birgitta for mange år siden fik lov til at oprettet en række dobbeltklostre, kunne hun ikke vide, at hun dermed også skulle binde en række byer sammen her i kristenhedens tredje årtusinde.
Vadstena, Maribo og Mariager er bundet sammen af det simple faktum, at her ligger Skandinaviens Birgitta-kirker.
Vadstena Klosterkirkes kor er i Kristi himmelfartsferien på en lille turne i Danmark, og den turne bringer dem forbi Mariager kirke.
Det foregår fredag d. 26. maj kl. 19:30, hvor der er der koncert med koret. Koret dirigeres af Beatrice Paping og på programmet er der musik af bl.a. Bach, Homilius og Stanford og der bliver også plads til et par af svensk kirkemusiks største eksportvarer: Oscar Lindbergs fæbodspsalme og sommersalme af Waldemar Åhlen. Den vi på danske kender som "Det dufter lysegrønt af græs".
Mariager kirkes organist akkompagnerer på kirkens franske orgel i denne fredag-aftenskoncert, hvortil der er gratis adgang.

Koncerter i 2021
Koncerter i 2022