Søn d. 11. okt 2020 kl. 19:00
Ved denne musikgudstjeneste medvirker Klosterkoret, der bl.a. synge musik af Lange-Müller og Johann Sebastian Bach.
Tir d. 27. okt 2020 kl. 19:30
Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 15. nov 2020 kl. 15:00
Faures Requiem
Gabriel Faures smukke inderlige Requiem fremføres af Aars kirkes professionelle koncertkor, strygere og orgel. Ved koncerten opføres også Bachs kantate 150.
Tir d. 24. nov 2020 kl. 19:30

nn
Fre d. 27. nov 2020 kl. 20:00
Der er ikke brug for mere forbrugerræs. Der er brug for musik! Kom til koncert, når Mariager kirkes organist holder "Bach-Friday" med eviggyldig musik af den store mester Bach.
Søn d. 6. dec 2020 kl. 15:00
Juleoratoriet
Bach store Juleoratorium, der fortæller historien fra Lukasevangeliet om Jesu fødsel, fremføres af Coro Miste og Ensemble Zimmermann. Dirigent er Søren Birch.
Søn d. 13. dec 2020 kl. 15:00
Julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 20. dec 2020 kl. 19:30
JueSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 julesalmer i stearinlysets skær.
Korkoncert med Vadstena Klosterkirkes kor fredag d. 26. maj kl. 19:30 (gratis)
Vadstena Klosterkirkes kor

Vadstena Klosterkirkes kor er en lille turne i Danmark. De besøger Mariager og Ribe.

Koret synger svensk og nordisk kormusik og balndede klassikere af bla. Bach og Homilius og kopret ledes af Beatrice Paping.

Korbesøg fra Vadstena.

Da den hellige Birgitta for mange år siden fik lov til at oprettet en række dobbeltklostre, kunne hun ikke vide, at hun dermed også skulle binde en række byer sammen her i kristenhedens tredje årtusinde.
Vadstena, Maribo og Mariager er bundet sammen af det simple faktum, at her ligger Skandinaviens Birgitta-kirker.
Vadstena Klosterkirkes kor er i Kristi himmelfartsferien på en lille turne i Danmark, og den turne bringer dem forbi Mariager kirke.
Det foregår fredag d. 26. maj kl. 19:30, hvor der er der koncert med koret. Koret dirigeres af Beatrice Paping og på programmet er der musik af bl.a. Bach, Homilius og Stanford og der bliver også plads til et par af svensk kirkemusiks største eksportvarer: Oscar Lindbergs fæbodspsalme og sommersalme af Waldemar Åhlen. Den vi på danske kender som "Det dufter lysegrønt af græs".
Mariager kirkes organist akkompagnerer på kirkens franske orgel i denne fredag-aftenskoncert, hvortil der er gratis adgang.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021