Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

følger
Korkoncert med Vadstena Klosterkirkes kor fredag d. 26. maj kl. 19:30 (gratis)
Vadstena Klosterkirkes kor

Vadstena Klosterkirkes kor er en lille turne i Danmark. De besøger Mariager og Ribe.

Koret synger svensk og nordisk kormusik og balndede klassikere af bla. Bach og Homilius og kopret ledes af Beatrice Paping.

Korbesøg fra Vadstena.

Da den hellige Birgitta for mange år siden fik lov til at oprettet en række dobbeltklostre, kunne hun ikke vide, at hun dermed også skulle binde en række byer sammen her i kristenhedens tredje årtusinde.
Vadstena, Maribo og Mariager er bundet sammen af det simple faktum, at her ligger Skandinaviens Birgitta-kirker.
Vadstena Klosterkirkes kor er i Kristi himmelfartsferien på en lille turne i Danmark, og den turne bringer dem forbi Mariager kirke.
Det foregår fredag d. 26. maj kl. 19:30, hvor der er der koncert med koret. Koret dirigeres af Beatrice Paping og på programmet er der musik af bl.a. Bach, Homilius og Stanford og der bliver også plads til et par af svensk kirkemusiks største eksportvarer: Oscar Lindbergs fæbodspsalme og sommersalme af Waldemar Åhlen. Den vi på danske kender som "Det dufter lysegrønt af græs".
Mariager kirkes organist akkompagnerer på kirkens franske orgel i denne fredag-aftenskoncert, hvortil der er gratis adgang.